Stoiximan Super League

Ανοιχτό του Καραγκούνη, νέα ΓΣ 20 Αυγούστου

Μόνο δεδομένη δεν φάνηκε από τις δηλώσεις του Δημήτρη Γόντικα, ότι θα πρέπει να θεωρείται η παραμονή του Γιώργου Καραγκούνη στον Παναθηναϊκό. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ, μετά το ΔΣ της ομάδας, ξεκαθάρισε ότι απόλυτη προτεραιότητα είναι η… Μάδεργουελ και μόνο. Μέχρι τις 20 Αυγούστου η νέα ΓΣ όπου θα προκηρυχτεί νέα ΑΜΚ με τους ίδιους όρους. Ο Αντώνης Αντωνιάδης νέο μέλος του ΔΣ.

Μόνο δεδομένη δεν φάνηκε από τις δηλώσεις του Δημήτρη Γόντικα, ότι θα πρέπει να θεωρείται η παραμονή του Γιώργου Καραγκούνη στον Παναθηναϊκό.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ, μετά το ΔΣ της ομάδας ξεκαθάρισε ότι απόλυτη προτεραιότητα είναι η… Μάδεργουελ και μόνο.

Στο σημερινό ΔΣ αποφασίστηκε να γίνει μέχρι τις 20 Αυγούστου μία νέα ΓΣ των μετόχων προκειμένου να προκηρύξουν και την νέα αύξηση μετοχικού κεφαλαίου στην ΠΑΕ η οποία θα έχει ίδιους όρους με την προηγούμενη.

Αυτό έγινε καθώς στις 9 Αυγούστου λήγει η προθεσμία της προηγούμενης ΑΜΚ και επειδή ακόμα δεν έχει εξεταστεί το ενημερωτικό δελτίο από την επιτροπή κεφαλαιαγοράς, δεν προλάβαιναν τις διαδικασίες.

Αυτό που έχει την μεγαλύτερη σημασία ωστόσο από τις δηλώσεις του Δημήτρη Γόντικα, είναι αυτό που είπε σχετικά με το θέμα του Καραγκούνη. « Η ομάδα έχει πέσει μονά-ζυγά πάνω στα παιχνίδια με την Μάδεργουελ. Μπορεί να γίνει κάτι παράλληλα. Θα δούμε…», τόνισε, δείχνοντας ότι σε καμία περίπτωση δεν υπάρχει σιγουριά για την παραμονή του «Κάρα».

Επιπλέον, ο πρόεδρος της ΠΑΕ, ενημέρωσε τους εκπροσώπους του Τύπου ότι την θέση του κ. Βερβεσού που αποχώρησε από το ΔΣ της ΠΑΕ, θα πάρει ο κ. Αντώνης Αντωνιάδης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x