Stoiximan Super League

Σπάει τα «φράγματα» ο λαός του ΠΑΟ

Αρκετά ικανοποιημένοι είναι οι διοικούντες τον Παναθηναϊκό από την μέχρι στιγμής βοήθεια του κόσμου. Αφού και τα μέλη της «Παναθηναϊκής Συμμαχίας» αλλά και αυτοί που δεν γράφονται εκεί αλλά αγοράζουν διαρκείας, μέρα με την μέρα… αυγατίζουν! Τα διαρκείας έφτασαν ήδη τα 6.011 κομμάτια, την ώρα που τα μέλη του «Σωματείου» είναι 4.035! Με το συνολικό ποσό που προέρχεται από αυτά, να πλησιάζει τα 3 εκ. € και χωρίς μέσα σε αυτά να υπολογίζονται τα χρήματα που θα μαζευτούν από τους οργανωμένους!

Αρκετά ικανοποιημένοι είναι οι διοικούντες τον Παναθηναϊκό από την μέχρι στιγμής βοήθεια του κόσμου.

Αφού και τα μέλη της «Παναθηναϊκής Συμμαχίας» αλλά και αυτοί που δεν γράφονται εκεί αλλά αγοράζουν διαρκείας, μέρα με την μέρα… αυγατίζουν!

Τα διαρκείας έφτασαν ήδη τα 6.011 κομμάτια, την ώρα που τα μέλη του «Σωματείου» είναι 4.035!

Με το συνολικό ποσό που προέρχεται από αυτά, να πλησιάζει τα 3 εκ. € και χωρίς μέσα σε αυτά να υπολογίζονται τα χρήματα που θα μαζευτούν από τους οργανωμένους!

Πιο αναλυτικά, από τα 6.011 διαρκείας, αυτοί που αποφάσισαν να συμμετέχουν και στο εγχείρημα του Αλαφούζου και να εγγραφούν στο «Σωματείο», είναι 1.573. Δηλαδή, υπάρχουν και 4.438 άνθρωποι που δεν έγιναν μέλη, αλλά αγόρασαν το διαρκείας τους για να συνεισφέρουν οικονομικά στην ΠΑΕ και μάλιστα άμεσα.

Αυτό σημαίνει, πως το ποσό των 1.920.295 ευρώ που έχει μαζευτεί και φαίνεται στο online σύστημα του «Σωματείου» από τα 4.035 εγγεγραμμένα μέλη, δεν είναι μόνο του. Διότι αυτό αφορά ΜΟΝΟ το ποσό της «Παναθηναϊκής Συμμαχίας» και όχι της ΠΑΕ. Αφού οι υπόλοιποι 4.438 άνθρωποι που έχουν πάρει μόνο διαρκείας χωρίς να γίνουν μέλη, συνεισφέρουν απευθείας στον σύλλογο και το ποσό που έχουν δώσει δεν φαίνεται στο σύστημα του «Σωματείου», αλλά μπαίνει κατευθείαν στα ταμεία της ΠΑΕ.

Κι αν συνυπολογίσει κανείς πως η φθηνότερη κάρτα για κάποιον που δεν είναι μέλος κοστίζει 150 €, το μικρότερο ποσό που μπορεί να έχει μαζευτεί από τα 4.438 «παρθένα» διαρκείας, είναι της τάξεως των 700.000. Αλλά επειδή έχουν φύγει και αρκετές κάρτες που δεν ανήκουν στις φθηνές, με σύντομους υπολογισμούς, το μέχρι στιγμής ποσό υπερβαίνει τις 900.000 €. Το οποίο, εάν προστεθεί στα 1.920.295€ της «Παναθηναϊκής Συμμαχίας», δημιουργεί συνολικό ποσό πάνω από 2,8 εκατομμύρια ευρώ!

Και από την Δευτέρα, το νούμερο αυτό θα μεγαλώσει κι άλλο. Αφού σε αυτά τα σχεδόν 3 εκ. € που έχουν μαζευτεί μέχρι στιγμής, δεν συγκαταλέγονται τα συνδεσμιακά. Οι οργανωμένοι οπαδοί του «τριφυλλιού» αρχές της άλλης εβδομάδας θα δώσουν κι αυτοί έναν αριθμό εισιτηρίων διαρκείας-μελών που έχουν διατεθεί από τα ταμεία τους. Με κάθε «οργανωμένο» μέλος να αυξάνει 95€ τον λογαριασμό του συλλόγου. Δηλαδή, 5.000 «συνδεσμίτες-μέλη» σημαίνει 475.000 ευρώ, 10.000 συνδεσμίτες-μέλη σημαίνει 950.000 € κ.ο.κ. Και φυσικά, πιθανή πρόκριση επί της Μάδεργουελ θα «ζεστάνει» ακόμη περισσότερο τον κόσμο, αφού θα του δώσει κίνητρο να αγοράσει διαρκείας ή να γίνει μέλος της «Παναθηναϊκής Συμμαχίας», μιας και το «τριφύλλι» θα έχει να δώσει μίνιμουμ 4 ευρωπαϊκά ματς ακόμη και άλλα τρία ντέρμπι πρωταθλήματος και θα συμφέρει…

Αλέξης Παπαχρήστος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x