Stoiximan Super League

«Φτάνει να είναι σοβαρός ο ΠΑΟΚ»

Άτυπο… ρόλο σκάουτερ για λογαριασμό του ΠΑΟΚ εν όψει των αναμετρήσεών του με την Μπνέι Γιεχούντα ανέλαβε ο Λουίτζι Τζενάμο. Ο πρώην τερματοφύλακας του Παναιτωλικού, συνεχίζει πια στο Ισραήλ και στην Μακάμπι Νετάνια και από το Ισραήλ μεταφέρει όσες περισσότερες χρήσιμες πληροφορίες μπορεί για την προσεχή αντίπαλο του «Δικέφαλου του Βορρά» στο γ’ προκριματικό γύρο του Europa League.

Άτυπο… ρόλο σκάουτερ για λογαριασμό του ΠΑΟΚ εν όψει των αναμετρήσεών του με την Μπνέι Γιεχούντα ανέλαβε ο Λουίτζι Τζενάμο.

Ο πρώην τερματοφύλακας του Παναιτωλικού, συνεχίζει πια στο Ισραήλ και στην Μακάμπι Νετάνια και από το Ισραήλ μεταφέρει όσες περισσότερες χρήσιμες πληροφορίες μπορεί για την προσεχή αντίπαλο του «Δικέφαλου του Βορρά» στο γ’ προκριματικό γύρο του Europa League.


Αναλυτικά, όσα είπε στον «Sport 103 fm»:

«Δεν ξέρω σε ποια ακριβώς κατάσταση βρίσκεται σήμερα ο ΠΑΟΚ για να μπορέσω να τον χρίσω φαβορί, αλλά θέλω να πιστεύω ότι αν είναι σοβαρός, δεν θα αντιμετωπίσει πρόβλημα για την πρόκριση. Αυτό πάντως που μπορώ να πω με βεβαιότητα, είναι ότι αν υποτιμήσει την Μπνέι Γιεχούντα, τότε θα έχει πρόβλημα.

Ο κόσμος ζει και αναπνέει για το ποδόσφαιρο. Δεν υπάρχουν οικονομικά προβλήματα και είναι αφοσιωμένοι στο ποδόσφαιρο. Οι ομάδες έχουν εγκαταστάσεις και ποιότητα. Εμείς αποκλειστήκαμε από μία φινλανδική ομάδα στα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ, γιατί αυτοί βρίσκονται σε φουλ σεζόν. Είμαι εδώ 45 μέρες και όλο αυτό το διάστημα θα έλεγα ότι έκανε περισσότερη ζέστη στην Ελλάδα από αυτά που μάθαινα. Η θερμοκρασία δεν ανέβηκε ποτέ πάνω από 34 βαθμούς, αλλά έχει πολλή υγρασία και αυτό θα είναι πρόβλημα.

Η Μπνέι είναι η τρίτη κατά σειρά ποδοσφαιρική δύναμη στο Τελ Αβίβ Στο γήπεδο δεν θα είναι καυτή η ατμόσφαιρα, το πολύ να έχει μέχρι 8.000 κόσμο στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x