Την πρώτη του προπόνηση με τον Πανθρακικό πραγματοποίησε ο Άντι Αντίλοβιτς, ο οποίος σήμερα (Τρίτη, 31/7) ανακοινώθηκε από την ομάδα της Κομοτηνής.
Μάλιστα, ο 29χρονος Βόσνιος τερματοφύλακας αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής στη φιλική αναμέτρηση του Πανθρακικού κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα.
«Η ΠΑΕ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ ανακοινώνει την μεταγραφή του Βόσνιου τερματοφύλακα ADI ADILOVIC από την FK SARAJEVO. Ο Βόσνιος τερματοφύλακας την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο (2012-2013) είχε αγωνιστεί και στους 4 αγώνες του Europa League όπου συμμετείχε η πρώην ομάδα του, έχοντας σημαντική συμβολή ώστε να προκριθεί στην 3η φάση του Europa League», ανέφερε η ανακοίνωση της ομάδας.
Ντεμπούτο με τους νεοφώτιστους αναμένεται να κάνουν σήμερα (Τρίτη, 31/7) και οι Κυβελίδης και Λαδάκης, παίκτες που αποτελούν τα τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα του συλλόγου.
Εξελίξεις αναμένονται και στην υπόθεση του Σοφιάν Σερφά, ο οποίος τις επόμενες ημέρες θα φτάσει στην Κομοτηνή για να δοκιμαστεί από τον Σάββα Παντελίδη. Τέλος, ο Μπαλού ενημερώθηκε πως δεν βρέθηκε η χρυσή τομή με τη Μαρίτιμο με αποτέλεσμα να πρέπει να φύγει. Ωστόσο, δεν αποκλείεται να επιστρέψει εφόσον μείνει ελεύθερος.
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






