Stoiximan Super League

Ώρα για συμπεράσματα

Στο Ελατοχώρι Πιερίας και όχι στην Ξάνθη, όπως αρχικά είχε ανακοινωθεί θα πραγματοποιήσει η Κέρκυρα το τρίτο και τελευταίο στάδιο της προετοιμασίας της (4-10 Αυγούστου). Εκεί, οι Φαίακες θα δώσουν και τις πρώτες φιλικές αναμετρήσεις τους, απαραίτητες για να βγουν τα πρώτα συμπεράσματα.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Στο Ελατοχώρι Πιερίας και όχι στην Ξάνθη, όπως αρχικά είχε ανακοινωθεί θα πραγματοποιήσει η Κέρκυρα το τρίτο και τελευταίο στάδιο της προετοιμασίας της (4-10 Αυγούστου).

Εκεί, οι Φαίακες θα δώσουν και τις πρώτες φιλικές αναμετρήσεις τους, απαραίτητες για να βγουν τα πρώτα συμπεράσματα.

Μέσα σε πέντε ημέρες οι Φαίακες θα… δοκιμαστούν αντιμετωπίζοντας αρχικά την Αγία Νάπα (5/8), στη συνέχεια τον Βατανιακό (7/8) και στο τέλος η ομάδα της Κέρκυρας θα αγωνιστεί κόντρα στον Ηρακλή (9/8).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x