Stoiximan Super League

«Κλείνει» τον Ζέλοντουκ

Πολύ κοντά στην απόκτηση του Βιτάλι Ζέλοντουκ βρίσκεται ο Πλατανιάς. Ο Λευκορώσος τερματοφύλακας είχε δοκιμαστεί χωρίς επιτυχία στην Επισκοπή, όμως τελικά κατάφερε να πείσει τον Γιάννη Χατζηνικολάου για την αξία του. Εν τω μεταξύ, οι Κρητικοί έκαναν κρούση στην Οσασούνα για τον Χαβιέρ Ανουνθιέτα.

Πολύ κοντά στην απόκτηση του Βιτάλι Ζέλοντουκ βρίσκεται ο Πλατανιάς.

Ο Λευκορώσος τερματοφύλακας είχε δοκιμαστεί στην Επισκοπή, όμως τελικά κατάφερε να πείσει τον Γιάννη Χατζηνικολάου για την αξία του.

Ο 26χρονος γκολκίπερ είχε αγωνιστεί για λογαριασμό της ομάδας Μίνσκ της πατρίδας του.

Εν τω μεταξύ, οι Κρητικοί έκαναν κρούση στην Οσασούνα για τον Χαβιέρ Ανουνθιέτα. Συγκεκριμένα, επιθυμούν τον δανεισμό του 25χρονου αριστερού χαφ εξτρέμ, ο οποίος δεν υπολογίζεται από την ισπανική ομάδα. Βέβαια τα οικονομικά δεδομένα είναι τέτοια, που μόνο με τη μορφή δανεισμού μπορεί να αποκτηθεί από τους Χανιώτες.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x