Stoiximan Super League

Στον Πλατανιά ο Ποτουρίδης

Και με τη… βούλα παίκτης του Πλατανιά για τον επόμενο χρόνο είναι ο Γιάννης Ποτουρίδης, καθώς ο κρητικός σύλλογος ανακοίνωσε την απόκτηση του με τη μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό. Ο Έλληνας αμυντικός δεν βρισκόταν στα πλάνα του Λεονάρντο Ζαρντίμ και έψαχνε το νέο σταθμό στην καριέρα του, ώστε να έχει αρκετά λεπτά συμμετοχής και να συλλέξει εμπειρίες για τη συνέχεια.

Και με τη… βούλα παίκτης του Πλατανιά για τον επόμενο χρόνο είναι ο Γιάννης Ποτουρίδης, καθώς ο κρητικός σύλλογος ανακοίνωσε την απόκτηση του με τη μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό.

Ο Έλληνας αμυντικός δεν βρισκόταν στα πλάνα του Λεονάρντο Ζαρντίμ και έψαχνε το νέο σταθμό στην καριέρα του, ώστε να έχει αρκετά λεπτά συμμετοχής και να συλλέξει εμπειρίες για τη συνέχεια. Ο Πλατανιάς τις τελευταίες ημέρες είχε κινηθεί ενεργά για την απόκτησή του και τελικά κατάφερε να εντάξει ένα σημαντικό «εργαλείο» στην άμυνα του, εν όψει της πρώτης παρουσίας του στη Σούπερ Λίγκα.

Η ανακοίνωση του Πλατανιά:

«Η Π.Α.Ε. Πλατανιάς ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Γιάννη Ποτουρίδη, ο οποίος παραχωρήθηκε δανεικός, για ένα χρόνο, από την Π.Α.Ε. Ολυμπιακός».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x