Stoiximan Super League

«Μπήκε» ο Σταφυλλίδης

Σε κανονικό πρόγραμμα προπόνησης ξεπερνώντας το πρόβλημα τραυματισμού του, μπήκε σήμερα ο Κώστας Σταφυλλίδης. Αντίθετα, εκτός έμειναν οι τραυματίας Κατσικάς και Πάμπλο Γκαρσία. Ίσως και σήμερα στην Θεσσαλονίκη για να υπογράψει ο Βιβιάν.

Σε κανονικό πρόγραμμα προπόνησης ξεπερνώντας το πρόβλημα τραυματισμού του, μπήκε σήμερα ο Κώστας Σταφυλλίδης. Αντίθετα, εκτός έμειναν οι τραυματίας Κατσικάς και Πάμπλο Γκαρσία.

Ευχάριστα ήταν τα νέα για τον Γιώργο Δώνη στην σημερινή προπόνηση του ΠΑΟΚ καθώς ο Έλληνας τεχνικός είδε με ικανοποίηση τον Κώστα Σταφυλλίδη να ενσωματώνεται με την υπόλοιπη ομάδα μετά από αρκετό καιρό που είχε μείνει εκτός λόγω τραυματισμού.

Από την άλλη πλευρά, τόσο ο Γκαρσία όσο και ο Κατσικάς που αντιμετωπίζουν πρόβλημα τραυματισμού, συνέχισαν το ατομικό τους πρόγραμμα. Απουσίαζε και ο Λάζαρ που έχει υποχρεώσεις με την εθνική ομάδα της Ρουμανίας.

Έρχεται ο Βιβιάν

Παίκτης του ΠΑΟΚ πρέπει να θεωρείται ήδη ο Ματέους Βιβιάν καθώς σύμφωνα με πληροφορίες δεν αποκλείεται ακόμα και μέχρι το βράδυ της Κυριακής να είναι στην Θεσσαλονίκη για να περάσει ιατρικά και να υπογράψει.

Ο Βραζιλιάνος στόπερ που θα παίρνει περίπου 150 χιλιάδες ευρώ τον χρόνο θα αντικαταστήσει το κενό του Μαλεζά που πήρε μεταγραφή στην Φορτούνα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x