Stoiximan Super League

Επιτέλους, καλά νέα για την ΑΕΚ

Πολύ καιρό περίμενε ο φίλαθλος κόσμος της ΑΕΚ να ακούσει μια καλή είδηση και -επιτέλους- αυτή ήρθε. Η ΠΑΕ προχώρησε σε διακανονισμό της οφειλής της προς την Εφορία, γεγονός που σημαίνει πως σφραγίζει εισιτήρια –κι επομένως θα υποδεχθεί με κόσμο τον Αστέρα Τρίπολης, ενώ τα… καλά μαντάτα δεν σταματούν εκεί. Πολύ κοντά στην απόκτηση φορολογικής ενημερότητας η «Ένωση», η οποία θα μπορεί να ανακοινώσει και μεταγραφές.

Πολύ καιρό περίμενε ο φίλαθλος κόσμος της ΑΕΚ να ακούσει μια καλή είδηση και -επιτέλους- αυτή ήρθε. Η ΠΑΕ προχώρησε σε διακανονισμό της οφειλής της προς την Εφορία, γεγονός που σημαίνει πως σφραγίζει εισιτήρια –κι επομένως θα υποδεχθεί με κόσμο τον Αστέρα Τρίπολης, ενώ τα… καλά μαντάτα δεν σταματούν εκεί.

Πολύ κοντά στην απόκτηση φορολογικής ενημερότητας η «Ένωση», η οποία θα μπορεί να ανακοινώσει και μεταγραφές.

Συγκεκριμένα, ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ, Ανδρέας Δημητρέλος μαζί με τον Παναγιώτη Βαλασόπουλο, μετά από συνάντηση με τον διευθυντή της ΦΑΕ Αθηνών, κ. Σταύρο Καββαδία κατάφεραν να πετύχουν διακανονισμό της οφειλής ύψους 1,5 εκατ. ευρώ.

Έτσι η «Ένωση» θα καταβάλει σε πρώτη φάση 400.000 ευρώ γεγονός που συνεπάγεται τρεις πολύ καλές ειδήσεις.

Πρώτον: Η ΑΕΚ θα μπορέσει -κατά τα φαινόμενα- να σφραγίσει τα εισιτήρια του αγώνα της πρεμιέρας του πρωταθλήματος κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης κι επομένως θα έχει τη συμπαράσταση των οπαδών της σε αυτόν τον αγώνα.

Δεύτερον: Ανοίγει πλέον ο δρόμος για την εξασφάλιση φορολογικής ενημερότητας, ίσως του πιο απαραίτητου εγγράφου προκειμένου να λάβει άδεια συμμετοχής στο πρωτάθλημα. Η φορολογική ενημερότητα θα συμπεριληφθεί στο φάκελο της ομάδας που κατατίθεται στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, η οποία και είναι υπεύθυνη για τις αδειοδοτήσεις.

Τρίτον: Ο «Δικέφαλος» θα μπορεί πια να προχωρά σε… κανονικές μεταγραφές και κατά συνέπεια να τις ανακοινώνει και δεν χρειάζεται απλά να περιορίζεται σε υπογραφή προσυμφώνων τα οποία ουδεμία αξία θα είχαν χωρίς φορολογική ενημερότητα. Δίχως αυτήν, το ρόστερ της ομάδας περιορίζεται με το ζόρι σε μια ενδεκάδα (σχεδόν όλη κι όλη) και σε αυτήν συμπεριλαμβάνονται και τρεις τερματοφύλακες. Πλέον, ο κίνδυνος να εμφανιστεί μια τέτοια ΑΕΚ στο νέο πρωτάθλημα, απομακρύνεται.

Νωρίτερα, αντιπροσωπεία των φιλάθλων της ΑΕΚ βρέθηκε στην Καλλιθέα και ζήτησε να συναντηθεί με τον κ. Σταύρο Καββαδία, τον διευθυντή της ΦΑΕ Αθηνών, ο οποίος χειρίζεται και το θέμα του «Δικεφάλου». Τελικά κατάφερε να συζητήσει μαζί του για τις εξελίξεις, ενώ ο... θριαμβευτής πια, Ανδρέας Δημητρέλος μαζί με τον Παναγιώτη Βαλασόπουλο, μόλις το πληροφορήθηκαν, έσπευσαν και αυτοί στη ΦΑΕ με τα γνωστά (και ευχάριστα) αποτελέσματα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x