Μια μέρα με ευχάριστες ειδήσεις… παραήταν πολύ για την ΑΕΚ.
Μπορεί η «Ένωση» να ελπίζει ακόμα περισσότερο για φως στο διοικητικό τούνελ (με την αποκάλυψη της συμμετοχής του Κιθ Χάρις στην πρόταση Βιντιάδη) και να δρομολογεί τις εξελίξεις για να συμμετέχει κανονικά στο πρωτάθλημα, ωστόσο θα στερηθεί για πολύ σε αυτό τις υπηρεσίες ενός από τους νεαρούς-αποκαλύψεις της προετοιμασίας:
Του Αινεία Καλογέρη.
Ο νεαρός μεσοεπιθετικός τραυματίστηκε την Τρίτη στο διπλό με την ομάδα Νέων (τραγική ειρωνεία, αμέσως μετά την υπογραφή του συμβολαίου του με την «Ένωση») και οι φόβοι για ρήξη χιαστού δυστυχώς επιβεβαιώθηκαν σήμερα.
Τα αποτέλεσμα, λοιπόν, της μαγνητικής τομογραφίας που υποβλήθηκε επιβεβαίωσε την αρχική εκτίμηση του ιατρικού επιτελείου και πλέον ο Καλογέρης θα αναγκαστεί να υποβληθεί σε επέμβαση και να απουσιάσει από τη δράση για διάστημα που μπορεί να φτάσει μέχρι και τους έξι μήνες.
Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






