Stoiximan Super League

Προσέχει… για να έχει ο Βλάχος

Η φυσική κατάσταση των νέων παικτών της ΑΕΚ είναι από τους μεγαλύτερους πονοκεφάλους του Βλάχου ενόψει της νέας σεζόν. Κι επειδή ο κίνδυνος τραυματισμών παραμονεύει (και ήδη χτύπησε στην περίπτωση του Καλογέρη που υπέστη ρήξη χιαστού) ο τεχνικός της «Ένωσης» κοιτάζει σε κάθε ευκαιρία να αποφορτίζει τους πιτσιρικάδες.

Η φυσική κατάσταση των νέων παικτών της ΑΕΚ είναι από τους μεγαλύτερους πονοκεφάλους του Βλάχου ενόψει της νέας σεζόν.

Κι επειδή ο κίνδυνος τραυματισμών παραμονεύει (και ήδη χτύπησε στην περίπτωση του Καλογέρη που υπέστη ρήξη χιαστού) ο τεχνικός της «Ένωσης» κοιτάζει σε κάθε ευκαιρία να αποφορτίζει τους πιτσιρικάδες.

Όπως έκανε, για παράδειγμα, την Τετάρτη με τους Γροντή και Παπαδημητρίου, οι οποίοι είχαν υποχρεώσεις με την Εθνική Νέων και γι’ αυτό προτιμήθηκε από τον Βλάχο να ξεκουραστούν και να μη συμμετέχουν στην απογευματινή προπόνηση.

Εκεί όπου βρέθηκε κανονικά και πάλι ο Γκερέιρο (που έχει επανέλθει μετά τον τραυματισμό του) ενώ απουσίαζε και πάλι ο Ρίκκα, που έκανε ασκήσεις στο γυμναστήριο.

Όλοι οι υπόλοιποι «κιτρινόμαυροι» γυμνάστηκαν κανονικά και από την Πέμπτη θα βάλουν στην τελική ευθεία την προετοιμασία τους για το σαββατιάτικο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης (εφόσον όλα πάνε καλά και η ΑΕΚ εξασφαλίσει, όπως φαίνεται, τη συμμετοχή της στο πρωτάθλημα) με απογευματινή προπόνηση που θα γίνει στις 19:15 στις εγκαταστάσεις των Σπάτων.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x