Stoiximan Super League

Αισιοδοξία για Κακουτά

Νικηφόρα πέρασε ο Ολυμπιακός από τη Βέροια () και εντός της εβδομάδας αναμένονται εξελίξεις στα μεταγραφικά. Στην κορυφή της σχετικής λίστας βρίσκεται το όνομα του Γκαέλ Κακουτά και οι «ερυθρόλευκοι» αισιοδοξούν ότι εκείνος θα αποτελέσει τον αντικαταστάτη του Κέβιν Μιραλάς. Οι Πειραιώτες επιβεβαιώνουν ότι ενδιαφέρονται για τον Γάλλο μεσοεπιθετικό της Τσέλσι και εκφράζουν την πίστη ότι θα καταφέρουν να τον κάνουν δικό τους.

Νικηφόρα πέρασε ο Ολυμπιακός από τη Βέροια (1-2) και εντός της εβδομάδας αναμένονται εξελίξεις στα μεταγραφικά. Στην κορυφή της σχετικής λίστας βρίσκεται το όνομα του Γκαέλ Κακουτά και στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο αισιοδοξούν ότι εκείνος θα αποτελέσει τον αντικαταστάτη του Κέβιν Μιραλάς. Οι Πειραιώτες επιβεβαιώνουν ότι ενδιαφέρονται για τον Γάλλο μεσοεπιθετικό της Τσέλσι και εκφράζουν την πίστη ότι θα καταφέρουν να τον κάνουν δικό τους.

Οι νταμπλούχοι Ελλάδας θέλουν να πάρουν με τη μορφή δανεισμού τον 22χρονο παίκτη και να συμφωνήσουν σε μία λογική οψιόν αγοράς με την αγγλική ομάδα για το επόμενο καλοκαίρι. Η περίπτωση του Κακουτά δεν είναι εύκολη, αφού ενδιαφέρον για την απόκτησή του έχουν εκφράσει σύλλογοι από την Γαλλία και την Ιταλία. Ίσως σήμερα ή το αργότερο αύριο να ξεκαθαρίσει (θετικά ή αρνητικά) ή υπόθεση του Γάλλου.

Από εκεί και πέρα, στον Ολυμπιακό φέρονται να παρακολουθούν κάποιες άλλες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών ως εναλλακτικές λύσεις στην περίπτωση που στραβώσει η υπόθεση του νεαρού άσου της Τσέλσι. Ο Τζόναθαν Λεζάρ είναι με… το στυλό στο χέρι και περιμένει να κληθεί από την πειραιώτικη ΠΑΕ για να υπογράψει. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν κρατήσει… ζεστό τον μάνατζερ του Μιραλάς, Κριστιάν Ενροτό, που συνεργάζεται με τον Βέλγο μεσοεπιθετικό.

Οι προτάσεις συνεχίζονται, με τελευταία αυτή του Ντιαλό της Μπενφίκα, ενώ για τη θέση του αμυντικού μέσου προτάθηκε ο Γάλλος Λοέ της Οσασούνα, που μάλιστα έπαιξε χθες με την Μπαρτσελόνα.

Προετοιμασία και… κλήρωση

Ικανοποίηση επικρατεί στις τάξεις του Ολυμπιακού για το νικηφόρο πέρασμα από την έδρα της Βέροιας (1-2). Οι Πειραιώτες μπήκαν με το… δεξί στο νέο πρωτάθλημα και κατάφεραν να φύγουν με το «τρίποντο» από μία δύσκολη έδρα. Οι «ερυθρόλευκοι» χαμογελούν για την επίθεσή τους, όμως τους προκαλεί προβληματισμό η γενικότερη ανασταλτική λειτουργία της ομάδας.

Τα συγκεκριμένα σημάδια είχαν φανεί και στα φιλικά που έδωσε κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας η ομάδα και φαίνεται ότι χρειάζεται να δουλέψει περισσότερο σε αυτό τον τομέα ο Λεονάρντο Ζαρντίμ.

Πλέον οι νταμπλούχοι Ελλάδας προετοιμάζονται για το κυριακάτικο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό, όμως την Πέμπτη είναι η κλήρωση για τους ομίλους του Champions League. Στον Ολυμπιακό περιμένουν να αποκλειστεί η Μπράγκα από την Ουντινέζε, προκειμένου να περάσουν στο Β’ γκρουπ δυναμικότητας για την κλήρωση των ομίλων.

Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x