Stoiximan Super League

Κλήθηκε σε οικονομικό έλεγχο

Μετά την κλήση σε για τα επεισόδια με τη Ραπίντ Βιέννης, η UEFA κάλεσε την Παρασκευή τον ΠΑΟΚ για οικονομικό έλεγχο. Η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία θέλει να διαπιστώσει την πορεία των οικονομικών της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ και για αυτό ενημέρωσε να σταλεί σχετικό υπόμνημα. Σήμερα θα ξεκαθαρίσει αν είναι σοβαρός ο τραυματισμός του Δημήτρη Σαλπιγγίδη.

Μετά την κλήση σε απολογία για τα επεισόδια με τη Ραπίντ Βιέννης, η UEFA κάλεσε την Παρασκευή τον ΠΑΟΚ για οικονομικό έλεγχο. Η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία θέλει να διαπιστώσει την πορεία των οικονομικών της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ και για αυτό ενημέρωσε να σταλεί σχετικό υπόμνημα.

Η συγκεκριμένη διαδικασία ήταν προγραμματισμένη στα τέλη Σεπτεμβρίου, όμως θα πραγματοποιηθεί ένα μήνα νωρίτερα και λίγες ώρες πριν από την κλήρωση για τους ομίλους του Europa League. Οι Θεσσαλονικείς δεν ανησυχούν, αφού η διαδικασία του Financial Fair Play δεν τους αφορά ιδιαίτερα και μετά την ανάληψη της ιδιοκτησίας της ομάδας από τον Ιβάν Σαββίδη όλα έχουν βρει τον δρόμο του.

Η λογική λέει ότι ο ΠΑΟΚ θα περάσει χωρίς «αστερίσκους» τον οικονομικό έλεγχο, όμως στην ΠΑΕ πήραν το μήνυμα ότι χρειάζεται να προσέχουν σε όλους τους τομείς που αφορούν τη συμμετοχή της ομάδας στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Όσον αφορά την απολογία για τα επεισόδια, σήμερα εκπρόσωποι της ΠΑΕ θα βρεθούν ενώπιον του αρμόδιου οργάνου της UEFA και θα απολογηθούν για τα όσα συνέβησαν στην Τούμπα την περασμένη Πέμπτη. Ετήσιος αποκλεισμός με τριετή αναστολή, τρία παιχνίδια κεκλεισμένων των θυρών (όλα των φετινών ομίλων του Europa League) και 150.000 ευρώ πρόστιμο προβλέπει η εισήγηση.

Αγωνία για «Σάλπι»

Σήμερα θα ξεκαθαρίσει αν είναι σοβαρός ο τραυματισμός του Δημήτρη Σαλπιγγίδη. Ο διεθνής επιθετικός χτύπησε όταν γύρισε στην άμυνα σε ένα κόρνερ του Πανθρακικού και έκανε τάκλιν για να κερδίσει την μπάλα.

Ο 31χρονος παίκτης αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο με πόνους στο μετατάρσιο και είναι ορατός ο κίνδυνος να χάσει τον επαναληπτικό αγώνα με την Ραπίντ Βιέννης.

Σήμερα θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία και θα δείξει το ακριβές πρόβλημα το «Σάλπι». Αν πρόκειται για κάκωση ίσως καταφέρει να παίξει στον αγώνα στην Βιέννη, διαφορετικά θα είναι δύσκολα τα πράγματα για τον παίκτη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x