Stoiximan Super League

Άρχισαν οι γκρίνιες

Οι μεταγραφές των τριών «Κ», έφεραν χαμόγελα στους φίλους της ΑΕΚ, ωστόσο δεν έβαλαν φρένο στα προβλήματα που υπάρχουν. Έτσι, χθες υπήρξαν και οι πρώτες γκρίνιες από κάποιους ποδοσφαιριστές της ομάδας, καθώς μέχρι και σήμερα δεν έχουν λάβει χρήματα τα οποία ορίζει ο διακανονισμός.

Οι μεταγραφές των τριών «Κ», έφεραν χαμόγελα στους φίλους της ΑΕΚ, ωστόσο δεν έβαλαν φρένο στα προβλήματα που υπάρχουν.

Έτσι, χθες υπήρξαν και οι πρώτες γκρίνιες από κάποιους ποδοσφαιριστές της ομάδας, καθώς μέχρι και σήμερα δεν έχουν λάβει χρήματα τα οποία ορίζει ο διακανονισμός.

Για τον λόγο αυτόν οι ποδοσφαιριστές, κυρίως οι παλιοί που έχουν να λαμβάνουν και τα περισσότερα, επεδίωξαν να μάθουν τις προθέσεις της διοίκησης μέσω του Βασίλη Τσιάρτα.

Μια συγκεκριμένα απάντηση δεν πήραν με τον τεχνικό διευθυντή της ΠΑΕ ουσιαστικά να τους παραπέμπει στον Ανδρέα Δημητρέλο, ο οποίος κινεί τα πάντα στα Σπάτα και στον οικονομικό διευθυντή Παναγιώτη Βαλασόπουλο.

«Περιμένετε να γυρίσει από την άδειά του ο Δημητρέλος για να δούμε τι μπορεί να γίνει, να μας πει ο Βαλασόπουλος τι χρήματα υπάρχουν στο ταμείο και τι μπορούμε να κάνουμε», ήταν η απάντηση του Τσιάρτα, που προφανώς και δεν ικανοποίησε τους ποδοσφαιριστές, αφού κάποιοι από αυτούς έχουν να πάρουν χρήματα από τον Φεβρουάριο!

Επίσης, στους παλιούς έχει κάνει άσχημη εντύπωση το γεγονός ότι η διοίκηση δεν τους έχει μιλήσει καθόλου για τα χρωστούμενα τη στιγμή που δίνει προκαταβολές για να κάνει μεταγραφές.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x