Stoiximan Super League

«ΑΕΚ είμαστε, πάμε για τη νίκη»!

Το πνεύμα που θέλει (ανεξαρτήτως αποτελεσμάτων) να βλέπει ο κόσμος της ΑΕΚ στους παίκτες της ομάδας του έβγαλε ο Ανδρέας Σταματής. Ο νεαρός επιθετικός τόνισε ότι η έλλειψη παραστάσεων δεν φοβίζει ούτε τον ίδιο, ούτε τους συμπαίκτες του. Αφού τόνισε, λοιπόν, ότι «δεν έχει σημασία πόσο έμπειρος είσαι, αλλά αν έχεις καρδιά», ήταν σαφής για το στόχο της «Ένωσης» στα Πηγάδια: «ΑΕΚ είμαστε, πάμε για τη νίκη».

Το πνεύμα που θέλει (ανεξαρτήτως αποτελεσμάτων) να βλέπει ο κόσμος της ΑΕΚ στους παίκτες της ομάδας του έβγαλε ο Ανδρέας Σταματής.

Ο νεαρός επιθετικός τόνισε ότι η έλλειψη παραστάσεων δεν φοβίζει ούτε τον ίδιο, ούτε τους συμπαίκτες του.

Αφού τόνισε, λοιπόν, ότι «δεν έχει σημασία πόσο έμπειρος είσαι, αλλά αν έχεις καρδιά», ήταν σαφής για το στόχο της «Ένωσης» στα Πηγάδια:

«ΑΕΚ είμαστε, πάμε για τη νίκη».


Αναλυτικά όσα είπε ο Σταματής στη NOVA

Για το παιχνίδι με την Ξάνθη: «Στο πρώτο ματς χάσαμε, αν και δεν το αξίζαμε. Τώρα για το δεύτερο ματς, δεν πιστεύω ότι είμαστε μακριά από το γκολ γιατί δεν έχουμε την πίεση του κόσμου. Πάντα μας στηρίζει ο κόσμος, είτε εδώ είτε εκτός. Πάμε για τη νίκη και δε σκεφτόμαστε κάτι άλλο επειδή είμαστε η ΑΕΚ».

Για το αν είναι πλεονέκτημα του αντιπάλου η εμπειρία του: «Δεν με προβληματίζει καθόλου. Η Ξάνθη είναι μια πιο έμπειρη ομάδα, αλλά και εμείς αποδείξαμε στο πρώτο παιχνίδι ότι δεν έχει σημασία πόσο έμπειρος είσαι, αλλά αν έχεις καρδιά και είσαι καλός τακτικά στον αγωνιστικό χώρο.

Βγάλαμε πολλές φάσεις και δώσαμε τον καλύτερό μας εαυτό. Και από τα φιλικά δείξαμε, όπως και στο πρώτο παιχνίδι, ότι παλεύουμε κάθε λεπτό, τρέχουμε συνέχεια και πιστεύω ότι θα δικαιωθούμε»
.

Για την προσωπική του απόδοση: «Νιώθω πολύ βελτιωμένος και πολύ καλύτερος. Το πιστεύω αυτό, προσπαθώ να το δείχνω κάθε φορά στον προπονητή μου και προσπαθώ να βοηθάω την ομάδα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x