Stoiximan Super League

Έχασε τον Κατσέτη η ΑΕΚ

Μια απρόσμενη απώλεια επεφύλασσε για την ΑΕΚ η λήξη της μεταγραφικής περιόδου. Λίγο πριν τη λήξη της προθεσμίας, η «Ένωση» έμαθε… μέσω του ιταλικού Τύπου ότι χάνει τον Πολ Κατσέτη, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την ασαφή κατάσταση που υπήρχε με το συμβόλαιό του και υπέγραψε τελικά στην Κατάνια.

Μια απρόσμενη απώλεια επεφύλασσε για την ΑΕΚ η λήξη της μεταγραφικής περιόδου.

Λίγο πριν τη λήξη της προθεσμίας, η «Ένωση» έμαθε… μέσω του ιταλικού Τύπου ότι χάνει τον Πολ Κατσέτη, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την ασαφή κατάσταση που υπήρχε με το συμβόλαιό του και υπέγραψε τελικά στην Κατάνια.

Ο 17χρονος Κατσέτης είχε αποκτηθεί ως μεγάλο ταλέντο πέρυσι από την Αυστραλία. Το συμβόλαιο που υπέγραψε τότε όμως δεν τηρήθηκε, εξαιτίας ενός προβλήματος που δεν επέτρεπε να σταλεί η μπλε κάρτα του. Αυτός, εξάλλου, ήταν και ο λόγος που είχε εκφράσει την πρόθεση να αποχωρήσει από την ΑΕΚ.

Μπορεί λοιπόν αρχικά να πείστηκε να υπογράψει ερασιτεχνικό δελτίο, ώστε να έρθει η μπλε κάρτα του μέσω απλούστερης διαδικασίας και να ταξίδεψε στο Τσέστερ όπου προετοιμαζόταν η υπόλοιπη ομάδα, ωστόσο την τελευταία μέρα των μεταγραφών έκανε πράξη την επιθυμία του να πάρει μεταγραφή.

Έτσι, πήρε την μπλε κάρτα του (που είχε φτάσει εν τω μεταξύ στην ΕΠΟ) και ενώ είχε ενημερώσει πως θα βρίσκεται στην Αυστραλία για προσωπικούς λόγους, τελικά υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με την Κατάνια. Μια εξέλιξη που έγινε γνωστή στην ΠΑΕ μέσω δημοσιευμάτων που υπήρξαν σε ιταλικά ΜΜΕ τις τελευταίες ώρες, όταν και ήταν πολύ αργά πλέον για να μπορέσει να αντιδράσει.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x