Stoiximan Super League

Αποστολόπουλος: «Να δουλέψουμε στις αδυναμίες μας»

Δεν έψαξε δικαιολογίες για την ήττα (1-0) του ΠΑΟΚ από τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, ο Αλέξανδρος Αποστολόπουλος. Ο νεαρός μπακ τόνισε πως η διακοπή θα επιτρέψει στον «Δικέφαλο του Βορρά» να δουλέψει στις αδυναμίες του, για να εμφανιστεί δυνατός απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης, στην επανέναρξη του πρωταθλήματος.

Δεν έψαξε δικαιολογίες για την ήττα (1-0) του ΠΑΟΚ από τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, ο Αλέξανδρος Αποστολόπουλος.

Ο νεαρός μπακ τόνισε πως η διακοπή θα επιτρέψει στον «Δικέφαλο του Βορρά» να δουλέψει στις αδυναμίες του, για να εμφανιστεί δυνατός απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης, στην επανέναρξη του πρωταθλήματος.

«Είχαμε κατοχή, αλλά όχι την μεγάλη φάση. Ούτε ο Ατρόμητος από την μεριά του. Από στημένη φάση, στην οποία δεν είχαμε καλές τοποθετήσεις, δεχθήκαμε το γκολ. Μετά το παιχνίδι με τη Ραπίντ ήμασταν επηρεασμένοι από τον αποκλεισμό, ένα σημαντικό στόχο που είχαμε. Το μόνο καλό είναι η διακοπή για να δουλέψουμε στις αδυναμίες μας. Ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα πρέπει να έχει αλλαγές στις θέσεις των ποδοσφαιριστών και δεν πρέπει να στέκεται στις απουσίες, αν και ήταν σημαντικές. Με τον Αστέρα Τρίπολης πρέπει να εμφανιστούμε δυνατοί και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Στόχος μας πλέον είναι να φτάσουμε όσο ψηλότερα γίνεται στο πρωτάθλημα», δήλωσε μετά το τέλος του ματς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x