Stoiximan Super League

Προλαβαίνει ο Λαγός

Την αισιοδοξία πως θα προλάβει το επόμενο παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Άρη συνέχισε να… τροφοδοτεί ο Παναγιώτης Λαγός. Ο Έλληνας μέσος (που εμφανίστηκε αρκετά βελτιωμένος στο παιχνίδι με τον Αστέρα και όσο πρόλαβε να αγωνιστεί με την Ξάνθη) ξεπέρασε τη θλάση ελαφράς μορφής που υπέστη στα Πηγάδια και ξεκινώντας ατομικό πρόγραμμα, επιβεβαίωσε πως θα είναι έτοιμος για το ματς της 3ης αγωνιστικής.

Την αισιοδοξία πως θα προλάβει το επόμενο παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Άρη συνέχισε να… τροφοδοτεί ο Παναγιώτης Λαγός.

Ο Έλληνας μέσος (που εμφανίστηκε αρκετά βελτιωμένος στο παιχνίδι με τον Αστέρα και όσο πρόλαβε να αγωνιστεί με την Ξάνθη) ξεπέρασε τη θλάση ελαφράς μορφής που υπέστη στα Πηγάδια και ξεκινώντας ατομικό πρόγραμμα, επιβεβαίωσε πως θα είναι έτοιμος για το ματς της 3ης αγωνιστικής.

Το ίδιο έγινε, δε, και με τον Αντώνη Ρίκκα, που προπονήθηκε σε φουλ ρυθμούς και πιθανότατα θα πάρει χρόνο συμμετοχής την Παρασκευή στο φιλικό με τον Λεβαδειακό.

Ατομικό πρόγραμμα στην προπόνηση της Τετάρτης έκανε και ο έτερος τραυματίας Γιάγκο, την ίδια ώρα που απουσίαζαν (λόγω υποχρεώσεων με την Εθνική Νέων) οι Κατίδης, Μπουγαΐδης, Παπαδημητρίου, Γροντής και Φούντας.

Όλοι οι υπόλοιποι «κιτρινόμαυροι» γυμνάστηκαν κανονικά υπό τις οδηγίες του Βαγγέλη Βλάχου και ανανέωσαν το ραντεβού τους για την προπόνηση της Πέμπτης (18:30) μετά το τέλος της οποίας ο προπονητής της ΑΕΚ θα ανακοινώσει την αποστολή για το παιχνίδι στη Βοιωτία.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x