Stoiximan Super League

Υπάρχει αισιοδοξία στην ΑΕΚ

Ακόμη πιο κοντά στο deal! Σύμφωνα με πληροφορίες της «SportDay», τα μέχρι τώρα οικονομικά στοιχεία που έχουν προκύψει από τον έλεγχο που γίνεται στην ΠΑΕ δεν είναι… αποτρεπτικά για τους Κιθ Χάρις και Δημήτρη Βιντιάδη, με αποτέλεσμα να επικρατεί αρκετή αισιοδοξία στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο. Σκέψεις για αποχώρηση από τα Σπάτα.

Ακόμη πιο κοντά στο deal!

Σύμφωνα με πληροφορίες της «SportDay», τα μέχρι τώρα οικονομικά στοιχεία που έχουν προκύψει από τον έλεγχο που γίνεται στην ΠΑΕ δεν είναι… αποτρεπτικά για τους Κιθ Χάρις και Δημήτρη Βιντιάδη, με αποτέλεσμα να επικρατεί αρκετή αισιοδοξία στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο.

Σκέψεις για αποχώρηση από τα Σπάτα.

Νέα… δεν υπάρχουν από τον έλεγχο που βρίσκεται σε εξέλιξη στην ΠΑΕ ΑΕΚ, ωστόσο αυτό εκλαμβάνεται ως θετική εξέλιξη! Σύμφωνα με την «SportDay» τα στελέχη της Seymour Pierce έχουν εξετάσει όλα τα στοιχεία μέχρι και το 2010 και πλέον ξεκινά ο έλεγχος στην εποχή «Αδαμίδη». Ωστόσο, κανένα από τα μέχρι τώρα στοιχεία δεν έχει… ταρακουνήσει τους Βιντιάδη και Χάρις και γι’ αυτό υπάρχει αρκετή αισιοδοξία πως το deal θα ολοκληρωθεί.

Μάλιστα, ο κ. Βιντιάδης βρίσκεται ήδη και σε αναζήτηση… συμπαικτών. Κανείς δεν αμφιβάλλει για την οικονομική επιφάνεια του Έλληνα εφοπλιστή, ωστόσο δεν μπορεί να σηκώσει μόνος του όλο το βάρος. Σύμφωνα με όσα προκύπτουν από το ρεπορτάζ, οι Βιντιάδης και Χάρις -εφόσον ολοκληρωθεί ο έλεγχος και έχει… θετικό πρόσημο- προτίθενται να βάλουν τα 10 εκατ. ευρώ που απαιτούνται για το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της ΠΑΕ και στη συνέχεια να στραφούν και σε άλλους επιχειρηματίες, προκειμένου να συγκροτηθεί ένα δυνατό σύνολο.

Σενάρια για νέο προπονητικό

Άλλη μία παράμετρος που εξετάζεται σοβαρά από το επενδυτικό δίδυμο είναι και η αποχώρηση από τα Σπάτα. Οι Βιντιάδης και Χάρις δεν είναι σίγουροι εάν το προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ συμφέρει οικονομικά, καθώς δεν δίνει καμία προοπτική εμπορικής εκμετάλλευσης, ενώ είναι υποχρεωμένη να πληρώνει και ενοίκιο. Έτσι, οι υποψήφιοι επενδυτές έχουν στην ατζέντα τους και άλλες λύσεις. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο άνδρες αναμένεται να επισκεφτούν και άλλες εκτάσεις, προκειμένου να ερευνήσουν εάν η ΑΕΚ μπορεί να μετακομίσει σε ένα άλλο μέρος, από το οποίο θα έχει και οικονομικά οφέλη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x