Stoiximan Super League

«Δεν φοβόμαστε κανένα»

Ενθαρρυντικά μηνύματα για την ψυχολογία των πιτσιρικάδων της ΑΕΚ έστειλε ο Ντίνος Νικολόπουλος. Μιλώντας στη NOVA, ο 19χρονος μπακ της «Ένωσης» τόνισε ότι κανείς σ’ εκείνη δεν έχει πτοηθεί από τις δυο ήττες που προηγήθηκαν. Ξεκαθάρισε, λοιπόν, ότι με δουλειά και τη βοήθεια του κόσμου, η «Ένωση» δεν έχει να φοβηθεί κανένα -και φυσικά ούτε τον Άρη που αντιμετωπίζει την Κυριακή.

Ενθαρρυντικά μηνύματα για την ψυχολογία των πιτσιρικάδων της ΑΕΚ έστειλε ο Ντίνος Νικολόπουλος.

Μιλώντας στη NOVA, ο 19χρονος μπακ της «Ένωσης» τόνισε ότι κανείς σ’ εκείνη δεν έχει πτοηθεί από τις δυο ήττες που προηγήθηκαν.

Ξεκαθάρισε, λοιπόν, ότι με δουλειά και τη βοήθεια του κόσμου, η «Ένωση» δεν έχει να φοβηθεί κανένα -και φυσικά ούτε τον Άρη που αντιμετωπίζει την Κυριακή.

«Δεν έχουμε να φοβηθούμε καμία ομάδα. Ο Άρης είναι στην ίδια κατάσταση μ’ εμάς. Ο κόσμος θα μας βοηθήσει πολύ και πρέπει να νικήσουμε οπωσδήποτε. Να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Δεν έχουμε επηρεαστεί και τόσο από τα δύο πρώτα ανεπιτυχή αποτελέσματα. Μας λέει και ο προπονητής να είμαστε ήρεμοι, να μην αγχωνόμαστε και πάντα να κοιτάμε το επόμενο ματς», τόνισε ο Νικολόπουλος.

Και όταν ερωτήθηκε επί προσωπικού και τις αδυναμίες που έχει στο παιχνίδι του, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Μέρα με τη μέρα, με τη δουλειά που κάνουμε βελτιωνόμαστε. Όλα τα παιδιά, όχι μόνο εγώ. Είναι μεγάλη ευκαιρία για όλους μας και πιστεύω ότι με τον καιρό θα πάρουμε όλοι συμμετοχές. Εγώ προσωπικά χρειάζομαι βελτίωση στην αμυντική τακτική, αλλά με τη βοήθεια του προπονητή θα προσπαθήσω να γίνω καλύτερος».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x