Stoiximan Super League

«Η ΑΕΚ δεν ψάχνει δικαιολογίες»

Νίκη με καλή απόδοση είναι ο στόχος της ΑΕΚ στο προσεχές παιχνίδι απέναντι στον Άρη, όπως τόνισε ο Ταξιάρχης Φούντας. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής τόνισε πως μια ομάδα όπως η «Ένωση» δεν θα πρέπει να ψάχνει δικαιολογίες μετά από ήττες σαν εκείνης στην Ξάνθη.

Νίκη με καλή απόδοση είναι ο στόχος της ΑΕΚ στο προσεχές παιχνίδι απέναντι στον Άρη, όπως τόνισε ο Ταξιάρχης Φούντας.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής τόνισε πως μια ομάδα όπως η «Ένωση» δεν θα πρέπει να ψάχνει δικαιολογίες μετά από ήττες σαν εκείνης στην Ξάνθη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του 17χρονου μέσου στην κάμερα της Nova:

«Έχουμε παίξει δύο παιχνίδια. Νωρίς είναι ακόμα. Εμείς πάντως δίνουμε το 100% και θέλουμε να έχουμε καλή απόδοση. Την Κυριακή παίζουμε κόντρα στον Άρη, στην έδρα μας, με τον κόσμο δίπλα μας. Είναι και ο Άρης μια νέα και καλή ομάδα, αλλά πρέπει να πάρουμε τη νίκη», είπε ο νεαρός ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ, ο οποίος στη συνέχεια αναφέρθηκε και σε κάποιες δηλώσεις που είχε κάνει μετά την ήττα της ομάδας του από τη SKODA:

«Τα είπα πάνω στα νεύρα μου, λόγω της έντασης του αγώνα. Η ΑΕΚ δεν ψάχνει δικαιολογίες για τις ήττες. Προχωράμε».

Αναφορικά με το αν πρόκειται να αγωνιστεί ως βασικός απέναντι στον Άρη, ξεκαθάρισε: «Ο προπονητής είναι αυτός που αποφασίζει. Όπου θέλει ο προπονητής με βάζει για να βοηθήσω και την ομάδα και τον εαυτό μου».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x