Stoiximan Super League

Όλα καλά με Κανακούδη

Τα αγωνιστικά του πλάνα με τον Πέτρο Κανακούδη κόντρα στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης μπορεί να καταστρώνει ο προπονητής του συλλόγου, Γιάννης Χατζηνικολάου. Ο 28χρονος αμυντικός μετά τον αγώνα με τον Ατρόμητο ένιωσε ένα σφίξιμο στον προσαγωγό, χωρίς όμως να εμπνέει ανησυχία η κατάστασή του.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Τα αγωνιστικά του πλάνα με τον Πέτρο Κανακούδη κόντρα στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης μπορεί να καταστρώνει ο προπονητής του συλλόγου, Γιάννης Χατζηνικολάου.

Ο 28χρονος αμυντικός μετά τον αγώνα με τον Ατρόμητο ένιωσε ένα σφίξιμο στον προσαγωγό, χωρίς όμως να εμπνέει ανησυχία η κατάστασή του.

Κατά τα άλλα ο Ντόε έχει επιστρέψει στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων της ομάδας. Ωστόσο, αυτό δεν ισχύει και για τους Αρότσα και Ναζλίδη, οι οποίοι συνεχίζουν να ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα, με αποτέλεσμα η συμμετοχή τους στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης να είναι πολύ δύσκολη.

Eπιμέλεια: Θέμης Λιουδάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x