Stoiximan Super League

Μέσα «Φέτφα», «Τόρο», έξω ο Γκρέκο

Η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το παιχνίδι της τέταρτης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας ολοκληρώθηκε με μια πρωινή προπόνηση το Σάββατο. Στην αποστολή συμπεριλαμβάνεται ο Τοροσίδης ο οποίος και σήμερα γυμνάστηκε κανονικά αλλά και τον Φετφατζίδη, τον οποίο σκέφτεται να τοποθετήσει στην αρχική 11άδα. Αντίθετα, ο Λεονάρντο Ζαρντίμ άφησε εκτός αποστολής τον Γκρέκο και τον Ντιόγκο!

Η πρόθεση του Λεονάρντο Ζαρντίμ να κάνει αλλαγές στο αρχικό σχήμα του Ολυμπιακού στο παιχνίδι με τον Πανθρακικό για την 4η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας γίνεται αντιληπτή ως ένα σημείο και από την αποστολή που ανακοίνωσε.

Ανάμεσα στα ονόματα των παικτών που ο Πορτογάλος θα μπορεί να υπολογίζει για την αυριανή αναμέτρηση είναι και αυτό το Φετφατζίδη ο οποίος φαίνεται να έχει κερδίσει έδαφος για μια θέση στην 11άδα της ομάδας.

Στην αποστολή συμπεριλήφθηκε και ο Τοροσίδης ο οποίος προπονήθηκε κανονικά και ξεπέρασε τον τραυματισμό του. Εκτός από αυτή όμως έμεινε ο Γκρέκο και ο Ντιόγκο!

Η αποστολή του Ολυμπιακού για το παιχνίδι της τέταρτης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας:
Κάρολ, Μέγιερι, Σιόβας, Χολέβας, Μανωλάς, Παπάζογλου, Τοροσίδης, Ιμπαγάσα, Φουστέρ, Μοδέστο, Μανιάτης, Φετφατζίδης, Φέισα, Αμπντούν, Μήτρογλου, Πάντελιτς, Τζεμπούρ, Μασάντο, Κοντρέρας.

Το σημερινό πρόγραμμα προπόνηση περιελάμβανε τακτική με δίτερμα και πολλές στημένες φάσεις.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x