Stoiximan Super League

Χριστόπουλος: «Μας αδικεί το αποτέλεσμα»

Πικραμένος από την ήττα που γνώρισε ο ΠΑΣ Γιάννινα από τη Βέροια με σκορ 1-0 εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο Γιάννης Χριστόπουλος. Ο τεχνικός του «Άγιαξ της Ηπείρου» τόνισε πως η ομάδα του μπορεί να μην έπαιξε καλά, αλλά μπορούσε να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα κόντρα στη «βασίλισσα».

Πικραμένος από την ήττα που γνώρισε ο ΠΑΣ Γιάννινα από τη Βέροια με σκορ 1-0 εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο Γιάννης Χριστόπουλος.

Ο τεχνικός του «Άγιαξ της Ηπείρου» τόνισε πως η ομάδα του μπορεί να μην έπαιξε καλά, αλλά μπορούσε να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα κόντρα στη «βασίλισσα».

«Νομίζω ότι το αποτέλεσμα αδικεί την ομάδα μου. Παρόλο που δεν πραγματοποιήσαμε καλή εμφάνιση, δεν αξίζαμε την ήττα. Με εξαίρεση το ξεκίνημα των δύο ημιχρόνων, που δεν μπήκαμε δυνατά, για μεγάλα διαστήματα κυριαρχήσαμε. Προσπαθούσαμε να βγούμε οργανωμένα στην επίθεση, δημιουργήσαμε προϋποθέσεις, αλλά δεν τελειώσαμε τις φάσεις όπως έπρεπε.

Δεν κατάλαβα γιατί δεν σουτάραμε αρκετές φορές όπως έπρεπε. Είμαι πολύ στενοχωρημένος για την ήττα,. Ήρθαμε για τη νίκη και να παίξουμε ποδόσφαιρο, αλλά μια στιγμή αδράνειας στη φάση του γκολ μας στοίχισε. Να δούμε τώρα τα λάθη, να τα διορθώσουμε και να κοιτάξουμε μπροστά»
, τόνισε αρχικά ο Χριστόπουλος.

Για το αν υπάρχουν παράπονα από τη διαιτησία:

«Δεν θέλω να σχολιάσω τις φάσεις. Θέλω να ξαναδώ τις φάσεις για να έχω ξεκάθαρη άποψη. Μετά το 65' δεν παίχτηκε ποδόσφαιρο».

Για το αν διαπιστώνει πρόβλημα στο σκοράρισμα:

«Δεν είμαστε ομάδα που θα βάλει 3-4 γκολ. Βάσει αντιπάλων δεν μπορώ να είμαι δυσαρεστημένος από τα 2 τέρματα. Δημιουργούμε όμως ευκαιρίες και εκτός έδρας κι αυτό είναι σημαντικό. Πρέπει να κάνουμε υπομονή και να δείξουμε κι άλλη πίστη στα παιδιά».

Για το αν έχει η ομάδα λύσεις στην επίθεση πλην του Ίλιτς:

«Σε θέση σέντερ φορ παίζουν και ο Βίλα και ο Τζάνης κι άλλοι. Οι καλύτεροι κάθε εβδομάδα θα είναι στην αποστολή».

Για την εμπιστοσύνη στους Έλληνες προπονητές:

«Σίγουρα όχι μόνο σε προπονητές αλλά και σε παίκτες. Πρέπει να κρατήσουμε ψηλά το επίπεδο του ποδοσφαίρου».

Για το ποιος είχε τις καλύτερες φάσεις:

«Αν ξαναδείτε το ματς οι τελικές ενέργειες της Βέροιας ήταν με μακρινά σουτ. Οι δικές μας είχαν καλύτερες προϋποθέσεις για γκολ».

Για το τι έφταιξε και έπεσε ο ρυθμός μετά το 65':

«Τα πολλά φάουλ, οι πολλές καθυστερήσεις από πλευράς Βέροιας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x