Stoiximan Super League

Καρύδας: «Δεν είμαι κρεμασμένος από καμιά καρέκλα»

Στην πρώτη νίκη της στο πρωτάθλημα οδήγησε τη Βέροια ο υπηρεσιακός προπονητής Νίκος Καρύδας, ωστόσο δεν ανησυχεί για το αν η θέση του θα αποκτήσει μόνιμο χαρακτήρα ή θα επανέλθει σε αυτή του γυμναστή, τόνισε μετά τη νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννινα. «Αν το επόμενο αποτέλεσμα είναι πάλι κακό, τότε θα έχουμε εκ νέου αγωνία», τόνισε για το κλίμα στα αποδυτήρια αυτή τη στιγμή.

Στην πρώτη νίκη της στο πρωτάθλημα οδήγησε τη Βέροια ο υπηρεσιακός προπονητής Νίκος Καρύδας, ωστόσο δεν ανησυχεί για το αν η θέση του θα αποκτήσει μόνιμο χαρακτήρα ή θα επανέλθει σε αυτή του γυμναστή, τόνισε μετά τη νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννινα.

«Αν το επόμενο αποτέλεσμα είναι πάλι κακό, τότε θα έχουμε εκ νέου αγωνία», τόνισε για το κλίμα στα αποδυτήρια αυτή τη στιγμή.

Για τις πολλές απουσίες παικτών που είχε η Βέροια: «Στο πλάνο κάθε ομάδας πάντα υπάρχει η απουσία ή απώλεια παικτών. Γι' αυτό δουλεύουμε να είναι όλοι ετοιμοπόλεμοι. Ψάχνουμε τη χημεία και με τον ένα ή τον άλλο τρόπο θα τη βρούμε».

Για το αν ισχύει για τον ίδιο του ουδείς μονιμότερος του προσωρινού: «Το έχω ξαναπεί ότι φιλοδοξίες έχει ο καθένας. Εγώ δεν είναι κρεμασμένος από καμιά καρέκλα, δεν με ενδιαφέρει, είναι απόφαση προέδρου τι θα γίνει. Η αρχική συμφωνία ήταν να περιμένω να βρεθεί προπονητής. Δεν φοβάμαι, ότι κι αν γίνει δεκτό. Νιώθω έτοιμος και δεν κομπλεξάρω αν γυρίσω σε θέση προπονητή φυσικής κατάστασης».

Για το αν τον δυσκόλεψε κάτι από τον ΠΑΣ: «Με δυσκόλεψε το ότι είχα αγωνία πότε θα βάλουμε γκολ. Ο ΠΑΣ έχει σοβαρό προπονητή, τον γνωρίζω προσωπικά, είναι πειθαρχημένη ομάδα, αλλά κλείσαμε τους διαδρόμους. Σημασία είχε να κρατήσουμε το μηδέν και το γκολ θα ερχόταν».

Για τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα: «Τα παιδιά ήρθαν τελευταία στην ομάδα. Αύριο ο Ορέστες και ο Κόστλι θα κάνουν έξτρα πρόγραμμα θα πρέπει να τους προετοιμάσουμε να έρθουν σε καλύτερο επίπεδο φυσικής κατάστασης. Το θέμα της ενσωμάτωσης δεν με απασχολεί, έχουμε καλή ατμόσφαιρα και οι νέοι παίκτες θα ενσωματωθούν».

Για το αν η νίκη παίζει ρόλο για την ηρεμία στα αποδυτήρια: «Προσωρινά μόνο. Αν το αποτέλεσμα το επόμενο είναι κακό θα έχουμε πάλι αγωνία. Υπάρχει ένα ποτάμι που καταλήγει στη θάλασσα και είναι οι επιτυχίες. Αυτό το ποτάμι θέλουμε να πάρουμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x