Stoiximan Super League

Βλάχος: «Δεν υπήρχαμε»

Προβληματισμένος -αλλά και ειλικρινής- παρουσιάστηκε μετά την ήττα από τον ΟΦΗ () ο Βαγγέλης Βλάχος. Ο προπονητής της ΑΕΚ δεν δίστασε να τονίσει πως η ομάδα του δεν υπήρχε στο γήπεδο, ενώ παραδέχθηκε ότι ο ένας πόντος σε τέσσερα ματς είναι μεγάλος «πονοκέφαλος» ενόψει της συνέχειας.

Προβληματισμένος -αλλά και ειλικρινής- παρουσιάστηκε μετά την ήττα από τον ΟΦΗ (2-1) ο Βαγγέλης Βλάχος.

Ο προπονητής της ΑΕΚ δεν δίστασε να τονίσει πως η ομάδα του δεν υπήρχε στο γήπεδο, ενώ παραδέχθηκε ότι ο ένας πόντος σε τέσσερα ματς είναι μεγάλος «πονοκέφαλος» ενόψει της συνέχειας.

«Ο Σίσιτς και ο μεγάλος φόβος του “Γεντί Κουλέ” ήταν οι αιτίες όχι για να μην μπορούμε να αλλάξουμε πάσες στο γήπεδο, αλλά να μην υπάρχουμε. Εκεί διαμορφώθηκε το αποτέλεσμα και ο ΟΦΗ ευτύχησε να προηγηθεί», ανέφερε ο Βλάχος και συνέχισε:

«Στο δεύτερο μέρος ρισκάραμε, όμως δεν έφτανε αυτό. Ο ΟΦΗ έπαιξε στο δεύτερο ημίχρονο πιο σωστά, εκμεταλλευόμενος την ταχύτητα του Σίσιτς και του Κουτσιανικούλη».

Αφού έδωσε συγχαρητήρια λοιπόν «στην προσπάθεια των παιδιών της ΑΕΚ αλλά και του ΟΦΗ», κατέληξε: «Δεν θα ήμουν ειλικρινής, παρόλα αυτά, αν δεν έλεγα ότι το αποτέλεσμα μας προβληματίζει, τόσο εμένα όσο και την ίδια την ΑΕΚ. Η συγκομιδή ενός βαθμού σε τέσσερα παιχνίδια είναι προβληματισμός μεγάλος για την συνέχεια του πρωταθλήματος».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x