Stoiximan Super League

«Κερδίστε τον Αστέρα»

Είναι ολοφάνερο ότι οι παίκτες του Παναθηναϊκού δεν έχουν καλή ψυχολογία και τους λείπει και η αυτοπεποίθηση. Μετά την ομιλία του Φερέιρα, ήρθε και η σειρά του Κώστα Ελευθεράκη να προσπαθήσει να τονώσει τους ποδοσφαιριστές των «πράσινων». Ο παλιός άσσος του «τριφυλλιού», μιλώντας με τους αρχηγούς της ομάδας (Κατσουράνη, Βύντρα, Μπουμσόνγκ) τους ζήτησε να κερδίσουν τον Αστέρα Τρίπολης την Κυριακή.

Είναι ολοφάνερο ότι οι παίκτες του Παναθηναϊκού δεν έχουν καλή ψυχολογία και τους λείπει και η αυτοπεποίθηση.

Μετά την ομιλία του Φερέιρα, ήρθε και η σειρά του Κώστα Ελευθεράκη να προσπαθήσει να τονώσει τους ποδοσφαιριστές των «πράσινων».

Ο παλιός άσσος του «τριφυλλιού», μιλώντας με τους αρχηγούς της ομάδας (Κατσουράνη, Βύντρα, Μπουμσόνγκ) τους ζήτησε να κερδίσουν τον Αστέρα Τρίπολης την Κυριακή.

Επιπλέον, είπε και στους τρεις, πως από τη στιγμή που είναι αρχηγοί αλλά και πιο έμπειροι από τους υπόλοιπους, να βάλουν… ακόμη περισσότερη πλάτη για να βγει ο σύλλογος από τις δυσκολίες. «Αν έρθουν νίκες, θα έρθει και η ψυχολογία», είναι κάτι που ακούγεται από όλους στην Παιανία. Και είναι στο χέρι των αρχηγών της ομάδας να «φτιάξουν» μέσα στον αγωνιστικό χώρο τους πιο άπειρους συμπαίκτες τους. Οφείλουν να εξηγήσουν κάποια πράγματα στους νεότερους, ήταν η προτροπή του Ελευθεράκη.

Αλέξης Παπαχρήστος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x