Stoiximan Super League

Εξηγούνται Βιντιάδης-Χάρις

Ο Σεπτέμβρης τελειώνει. Η κρίσιμη Γ.Σ. είναι κοντά. Γνωρίζοντας ωστόσο ότι κοντά -στα όρια τους- είναι και οι φίλοι της ΑΕΚ, οι Βιντιάδης-Χάρις ετοιμάζονται να ανοίξουν τα χαρτιά τους. Μετά και τη διαφαινόμενη στο θέμα της αποπληρωμής των χρεών προς το Δημόσιο, οι επίδοξοι επενδυτές αναμένεται να τοποθετηθούν δημόσια: Επιβεβαιώνοντας την πρόθεση να εμπλακούν στην ΠΑΕ κι εξηγώντας ενδεχομένως το πώς τελικά θα το κάνουν.

Ο Σεπτέμβρης τελειώνει.

Η κρίσιμη Γ.Σ. είναι κοντά.

Γνωρίζοντας ωστόσο ότι κοντά -στα όρια τους- είναι και οι φίλοι της ΑΕΚ, οι Βιντιάδης και Χάρις ετοιμάζονται να ανοίξουν τα χαρτιά τους.

Μετά και τη διαφαινόμενη θετική εξέλιξη στο θέμα της αποπληρωμής των χρεών προς το Δημόσιο, οι επίδοξοι επενδυτές αναμένεται να τοποθετηθούν δημόσια την Παρασκευή:

Επιβεβαιώνοντας την πρόθεση να εμπλακούν στην ΠΑΕ κι εξηγώντας ενδεχομένως τη διαδικασία που τελικά θα το κάνουν.

Βασικό… συστατικό του εγγράφου που αναμένεται την Παρασκευή στην ΑΕΚ ελπίζεται (και όλα τα σημάδια συνηγορούν) ότι θα είναι η επίσημη παραδοχή πως όντως σκοπεύουν να επενδύσουν στην ΠΑΕ. Πέρα λοιπόν από τις μέχρι τώρα ενέργειές τους, είναι πολύ πιθανό (και σημαντικό) να διευκρινίσουν και τον τρόπο με τον οποίο θα το κάνουν.

Ήτοι αν θα γίνουν σταδιακά μεγαλομέτοχοι (καταβάλλοντας τμηματικά το ποσό που απαιτείται για το 51%) ή αν θα καταθέσουν άμεσα στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου τα 13 εκατ. ευρώ που απαιτούνται μέχρι το τέλος της χρονιάς.

Σε κάθε περίπτωση, οι υποψήφιοι επενδυτές αναμένεται να ενημερώσουν για τις προσεχείς κινήσεις τους μέχρι την κρίσιμη Γενική Συνέλευση της 5ης Οκτωβρίου. Αλλά και να γνωστοποιήσουν (εφόσον όλα πάνε καλά) το χρονοδιάγραμμα της εισόδου ορκωτών λογιστών στην ΠΑΕ, η οποία θα είναι και το τελικό στάδιο της εμπλοκής τους στην «Ένωση».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x