Stoiximan Super League

Όλα δείχνουν… Άγγελο

Εντός της ημέρας αναμένουν στην ΑΕΚ την απάντηση του Άγγελου Αναστασιάδη στην πρόταση που του έγινε να διαδεχτεί τον Βαγγέλη Βλάχο στην τεχνική ηγεσία. Τι ζήτησε ο 59χρονος προπονητής και τι του απάντησε ο Ανδρέας Δημητρέλος. Η κουβέντα με τον πνευματικό του, οι συνεργάτες που ετοιμάζονται να τον ακολουθήσουν και ο ρόλος Δημητριάδη. .

Εντός της ημέρας αναμένουν στην ΑΕΚ την απάντηση του Άγγελου Αναστασιάδη στην πρόταση που του έγινε να διαδεχτεί τον Βαγγέλη Βλάχο στην τεχνική ηγεσία.

Η συνάντηση που είχε χθες με τον Ανδρέα Δημητρέλο και τον Βασίλη Δημητριάδη σε ξενοδοχείο της Αττικής Οδού έγινε σε πολύ καλό κλίμα, με τον 59χρονο προπονητή να ζητεί διορία μιας μέρας για να απαντήσει.

Ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ εξέφρασε την εμπιστοσύνη του στις ικανότητες του προπονητή και τον διαβεβαίωσε πως θα του παρέχεται ό,τι χρειαστεί για να κάνει τη δουλειά του.

Ο πολύπειρος τεχνικός δεν έμεινε τόσο στα δεδομένα οικονομικά προβλήματα, αλλά ζήτησε να είναι απόλυτο αφεντικό στα αποδυτήρια, να μην δέχεται παρεμβάσεις στο έργο του, αλλά και να ενημερωθεί για τις διοικητικές εξελίξεις κι αν αυτές θα επηρεάσουν τη δουλειά του. Ο Ανδρέας Δημητρέλος φέρεται να τον καθησύχασε λέγοντας πως ο Δημήτρης Βιντιάδης είναι ενήμερος για την πρόταση που έγινε στον προπονητή και συμφωνεί.

Ο Άγγελος Αναστασιάδης ζήτησε λίγο χρόνο για να το σκεφτεί, να μιλήσει με δικούς του ανθρώπους, αλλά και να συμβουλευτεί τον πνευματικό του, ως βαθιά θρησκευόμενο άτομο. Πάντως λέγεται πως είναι έτοιμος να πει το «ναι» και ήδη αναζητεί κατοικία στην Αθήνα. Εκτός σοβαρού απροόπτου, λοιπόν, θα απαντήσει καταφατικά και αύριο θα κάνει την πρώτη του προπόνηση προετοιμάζοντας την ΑΕΚ για το κρίσιμο ματς του Σαββάτου απέναντι στην Κέρκυρα.

Οι άνθρωποί του…

Ο Άγγελος Αναστασιάδης δεν θα έρθει μόνος στην ΑΕΚ, αλλά θα συνοδεύεται από συνεργάτες που εμπιστεύεται. Ο γυμναστής Λεωνίδας Δημητρακόπουλος και ο προπονητής τερματοφυλάκων Απόστολος Τερζής αναμένεται να τον ακολουθήσουν, αν και οι Γιώργος Πήδουλας (γυμναστής) και Κώστας Καμπόλης (προπονητής τερματοφυλάκων που είχε… υποβιβαστεί στις ακαδημίες μετά την έλευση του Χρήστου Αρβανίτη) φέρονται να έχουν ενημερωθεί από τη διοίκηση πως θα παραμείνουν. Αντίθετα, παρελθόν από την ΑΕΚ αποτελούν οι άμεσοι συνεργάτες του Βαγγέλη Βλάχου, Νίκος Κωτσοβός και Χρήστος Αρβανίτης. Πρόθεση της διοίκησης είναι να διατηρήσει είτε στο τιμ είτε στις ακαδημίες τον Μανώλη Παπαδόπουλο.

Ερωτηματικά για Δημητριάδη

Ο Βασίλης Δημητριάδης έκανε την πρώτη προσέγγιση προς τον Άγγελο Αναστασιάδη και χθες ήταν παρών στο ραντεβού που έγινε με τον προπονητή και τον Ανδρέα Δημητρέλο. Η αλήθεια είναι πως αρκετοί στις τάξεις της ΠΑΕ δεν επιθυμούν την επιστροφή του στη θέση του γενικού αρχηγού, αλλά από την άλλη έχει κι αρκετούς υποστηρικτές, όπως και την εμπιστοσύνη του Άγγελου Αναστασιάδη.

«Φεύγει» η απάντηση

Παράλληλα με το θέμα προπονητή, επίκεινται εξελίξεις και στο μείζον θέμα με τους νέους επενδυτές. Σήμερα αναμένεται να ολοκληρωθούν οι απαντήσεις από πλευράς ΑΕΚ στα διευκρινιστικά ερωτήματα που έχει θέσει ο Δημήτρης Βιντιάδης. Ο οικονομικός διευθυντής της ΠΑΕ, Παναγιώτης Βαλασόπουλος, θα συμπληρώσει κάποια στοιχεία που έχουν ζητήσει οι ενδιαφερόμενοι και θα σταλούν ηλεκτρονικά στο Λονδίνο.

Τα στοιχεία αυτά θα επεξεργαστούν Βιντιάδης και Χάρις και αναμένεται η τελική τους απάντηση, αφού πρώτα τα έχουν ταυτοποιήσει μέσα από έλεγχο ορκωτών λογιστών που δεν θα καθυστερήσει. Στις τάξεις της διοίκησης εκτιμάται πως θα υπάρχει οριστική απάντηση μέχρι τα τέλη του δεύτερου δεκαημέρου του Οκτωβρίου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x