Το σύνθημα για τη συνέχεια των υποχρεώσεων του Πανθρακικού στο πρωτάθλημα έδωσε ο Σάββας Παντελίδης, ο οποίος μίλησε στους παίκτες του μετά την ήττα (0-1) από τη Βέροια. Ο Αθηναίος τεχνικός προσπάθησε να εμψυχώσει τους ποδοσφαιριστές και να τους εξηγήσει ότι αν επαναλάβουν παρόμοια εμφάνιση στο μέλλον δεν θα χάσουν.
«Ψηλά το κεφάλι. Αν επαναλάβουμε τέτοια εμφάνιση, δεν υπάρχει περίπτωση να ηττηθούμε ξανά. Αυτή η ήττα δεν πρέπει να μας απογοητεύσει, αλλά να μας πεισμώσει και να μας κάνει να δουλέψουμε περισσότερο», τόνισε ο 47χρονος προπονητής.
Στη συνέχεια, ο Παντελίδης μίλησε με τους παίκτες και ανέλυσαν τον τρόπο με τον οποίο πρέπει να αντιδράσουν όταν δεχθούν γκολ από την αντίπαλη ομάδα. Οι νεοφώτιστοι φαίνεται ότι παθαίνουν μπλακ-άουτ για ένα διάστημα περίπου 15-20 λεπτών.
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






