Stoiximan Super League

Προορίζει για στόπερ τον «Κατσούρ»

Τη σκέψη να τοποθετήσει στο κέντρο της άμυνας του Παναθηναϊκού τον Κώστα Κατσουράνη στο αυριανό παιχνίδι με την Τότεναμ έχει ο Ζεσουάλντο Φερέιρα. Τα πολλά προβλήματα που υπάρχουν στη συγκεκριμένη θέση αναγκάζουν τον Πορτογάλο τεχνικό να εξετάσει διάφορες λύσεις για το ματς με τους Λονδρέζους και μία από αυτές είναι ο αρχηγός του «τριφυλλιού». Κατά τη διάρκεια της χθεσινής προπόνησης ο διεθνής χαφ έπαιξε στην άμυνα σε ένα μέρος των ασκήσεων.

Τη σκέψη να τοποθετήσει στο κέντρο της άμυνας του Παναθηναϊκού τον Κώστα Κατσουράνη στο αυριανό παιχνίδι με την Τότεναμ έχει ο Ζεσουάλντο Φερέιρα.

Τα πολλά προβλήματα που υπάρχουν στη συγκεκριμένη θέση αναγκάζουν τον Πορτογάλο τεχνικό να εξετάσει διάφορες λύσεις για το ματς με τους Λονδρέζους και μία από αυτές είναι ο αρχηγός του «τριφυλλιού».

Κατά τη διάρκεια της χθεσινής προπόνησης ο διεθνής χαφ έπαιξε στην άμυνα σε ένα μέρος των ασκήσεων, αφού ο Βελάσκες συμμετείχε μόνο σε εκείνες της φυσικής κατάστασης και ο Μπουμσόνγκ έκανε θεραπεία.

Από την πλευρά τους, οι Βύντρα, Πίντο και Τριανταφυλλόπουλος, όπως και όσοι έπαιξαν στα 90 λεπτά με τον Αστέρα Τρίπολης, δεν συμμετείχαν στην τακτική. Παρόλα αυτά, ο Φερέιρα δείχνει ότι σκέφτεται να χρησιμοποιήσει τον Κατσουράνη μαζί με τον Πίντο στο κέντρο της άμυνας του Παναθηναϊκού.

Εν τω μεταξύ, ο Πορτογάλος είχε κατ’ ιδίαν συζήτηση με τον Βύντρα και συζήτησαν αν θα τον ξεκουράσει, αν θα παίξει στα δεξιά ή στα αριστερά. Αν δεν παίξει ο διεθνής μπακ, τότε τη θέση του θα πάρει ο Σεϊταρίδης. Έτσι είναι πιθανό να πραγματοποιήσει το ντεμπούτο το ο νεαρός Διαμαντής Χουχούμης.

Όσον αφορά το κέντρο, ο 66χρονος προπονητής προσανατολίζεται να βάλει τον Βιτόλο ως «κόφτη» και εσωτερικούς χαφ τους Μαρίνο και Ζέκα (αν αγωνιστεί ως στόπερ ο Κατσουράνης). Στο δεξί άκρο της επίθεσης θα είναι ο Σισοκό και στα αριστερά ο Κουίνσι που δεν δείχνει να έχει κάτι το ανησυχητικό.

Μία θέση στη κορυφή της επίθεσης διεκδικούν οι Φορναρόλι (φαντάζει φαβορί), Πετρόπουλος και Τοτσέ. Ο Φερέιρα δεν υπολογίζει τον Μπουμσόνγκ, ενώ ο Χριστοδουλόπουλος θεωρείται αμφίβολος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x