Stoiximan Super League

«Υπάρχει και άλλος ξένος προπονητής»

Ιδιαίτερα αποκαλυπτικός σε ότι αφορά το θέμα προπονητή στην ΑΕΚ ήταν ο Ανδρέας Δημητρέλος μετά το τέλος της ΓΣ στα Σπάτα. «Εκτός από τους Πάντιτς, Χάβο, Λίνεν υπάρχει και άλλος ξένος προπονητής με τον οποίο θα έχουμε επαφή», πρόσθεσε και προανήγγειλε ότι μέχρι το τέλος της ημέρας ενδέχεται να έχει γίνει γνωστός ο νέος τεχνικός. Διαβάστε όσα είπε για τους Βιντιάδη-Χάρις, τον Βλάχο και τους διακανονισμούς με τους παίκτες.

Ιδιαίτερα αποκαλυπτικός σε ότι αφορά το θέμα προπονητή στην ΑΕΚ ήταν ο Ανδρέας Δημητρέλος μετά το τέλος της ΓΣ στα Σπάτα.

«Εκτός από τους Πάντιτς, Χάβο, Λίνεν υπάρχει και άλλος ξένος προπονητής με τον οποίο θα έχουμε επαφή», πρόσθεσε και προανήγγειλε ότι μέχρι το τέλος της ημέρας ενδέχεται να έχει γίνει γνωστός ο νέος τεχνικός.

Διαβάστε όσα είπε για τους Βιντιάδη-Χάρις, τον Βλάχο και τους διακανονισμούς με τους παίκτες.

Για προπονητή: «Επειδή αργήσαμε τη Γ.Σ. τώρα θα ξεκινήσω κάποια τηλέφωνα. Δεν υπάρχει κάτι οριστικό ακόμα. Μέχρι το βράδυ πιστεύω θα έχουμε ολοκληρώσει»

Για τον Χάβο και τον Πάντιτς: «Ο Χάβος και ο Πάντιτς είναι οι δύο επιλογές μας. Υπάρχει και μία κουβέντα με τον Λίνεν, αλλά υπάρχει και άλλος ένας ξένος προπονητής δικής μου επιλογής. Δεν έχει διαρρεύσει το όνομά του. Με αυτόν θα μιλήσω τώρα. Αύριο την ομάδα θα την οδηγήσουν ο Παπαδόπουλος με τον Παπακωστούλη».

Για την υπόθεση Βιντιάδη: «Έχουμε δώσει ό,τι μας ζήτησαν. Είμαι πολύ θετικός και νομίζω ότι είμαστε κοντά. Σε 7 με 10 μέρες υπολογίζω να έρθουν οι ορκωτοί και από εκεί και πέρα σε ένα διάστημα 10 ημερών να έχουμε τελειώσει. Μίλησα τελευταία φορά με τον κ. Βιντιάδη όταν έστειλα το mail με τις απαντήσεις. Τον έχω ενημερώσει για την κατάσταση στην ΑΕΚ, με όλα αυτά που έχουν γίνει τις τελευταίες ημέρες, γιατί υπήρξε από πλευράς του μία ανησυχία. Τον ενημερώνω και για το θέμα του προπονητή, αλλά δεν θα έχει λόγο στη λήψη της απόφασης.

Για Βλάχο: «Θεώρησα επιβεβλημένη την αποχώρησή του, γιατί όταν είσαι με έναν βαθμό σε μία μεγάλη ομάδα κάτι πρέπει να κάνεις».

Για τους διακανονισμούς με τους παίκτες: «Δεν θα φανούμε πάλι συνεπής. Πρέπει να πάνε πάλι πίσω οι διακανονισμοί περιμένοντας τον νέο επενδυτή».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x