Stoiximan Super League

Επαφές για «ψαλίδι» στον Παναθηναϊκό

Συζητήσεις με τους υψηλόμισθους της ομάδας θα έχει το προσεχές διάστημα η διοίκηση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, προκειμένου να μειώσει το κόστος του ρόστερ, καθώς υπάρχει πρόβλημα ρευστότητας. Στο πλαίσιο της προσπάθειας αυτής θα κληθούν για διαπραγματεύσεις με σκοπό το «ψαλίδισμα» των αποδοχών τους παίκτες όπως οι Λέτο, Μπουμσόνγκ, Βύντρα, Βιτόλο και Τοτσέ.

Συζητήσεις με τους υψηλόμισθους της ομάδας θα έχει το προσεχές διάστημα η διοίκηση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, προκειμένου να μειώσει το κόστος του ρόστερ, καθώς υπάρχει πρόβλημα ρευστότητας.

Οι «πράσινοι» μπορεί να τακτοποίησαν τις ληξιπρόθεσμες οφειλές για να περάσουν δίχως πρόβλημα από τον έλεγχο της UEFA, αλλά από τη στιγμή που δεν υπάρχουν σημαντικά έσοδα και η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου δεν απέφερε τα προσδοκώμενα αποτελέσματα, υπάρχει σοβαρό οικονομικό πρόβλημα.

Στόχος της διοίκησης είναι να μειώσει όλα τα περιττά έξοδα και να μειώσει τον προϋπολογισμό. Στο πλαίσιο της προσπάθειας αυτής θα κληθούν για διαπραγματεύσεις με σκοπό το «ψαλίδισμα» των αποδοχών τους παίκτες όπως οι Λέτο, Μπουμσόνγκ, Βύντρα, Βιτόλο και Τοτσέ.

Επ’ ευκαιρία της παρουσίας του Αργεντινού στην Αθήνα θα γίνει νέα προσέγγιση με στόχο να του προταθεί μείωση συμβολαίου (τώρα εισπράττει 1,2 εκατ. ευρώ το χρόνο) με ταυτόχρονη χρονική του επέκταση. Σημειώνεται πως στις καλοκαιρινές επαφές με τον μάνατζέρ του, η πλευρά του Λέτο είχε απαντήσει αρνητικά.

Ανάλογη κουβέντα θα γίνει και με τον Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ, παρότι έχει ήδη συμφωνήσει σε μείωση αποδοχών. Για τον Γάλλο αμυντικό υπάρχει προβληματισμός, καθώς αντιμετωπίζει διαρκώς προβλήματα τραυματισμών.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x