Stoiximan Super League

Απαντά ο Κονσεϊσάο

Εξελίξεις αναμένονται σήμερα στο θέμα του προπονητή στην ΑΕΚ. Οι διοικούντες την Ένωση περιμένουν την απάντηση του Σέρτζιο Κονσεϊσάο στην πρόταση που του έχουν καταθέσει για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας, η οποία παραμένει κενή. Στη λίστα ο Λίνεν και ο Χάβος.

Κρίσιμη ημέρα για το θέμα του προπονητή στην ΑΕΚ. Χθες δεν προέκυψε κάποια εξέλιξη και η θέση του τεχνικού στην Ένωση παραμένει κενή.

Σήμερα ο Σέρζιο Κονσεϊσάο αναμένεται να γνωστοποιήσει την απόφασή του στην «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ, η οποία επικοινώνησε με τον εκπρόσωπό του και τους μετέφερε την πληροφορία ότι ο Πορτογάλος θα αποφασίσει τη Δευτέρα.

Ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ θέλει να μιλήσει με τον πρόεδρο της Ολιανένσε, αν και όσο περνούν οι μέρες μειώνονται οι πιθανότητες να απαντήσει θετικά στην πρόταση που έχει δεχθεί από τον «Δικέφαλο».

Εκτός από τον Κονσεϊσάο, ούτε ο Μίλινκο Πάντιτς δεν επικοινώνησε με την ΑΕΚ, αν και μέσα στην προηγούμενη εβδομάδα είχε γίνει γνωστό ότι θα απαντούσε την Κυριακή. Από την πλευρά του, ο Ανδρέας Δημητρέλος περιμένει ότι εντός της ημέρας θα υπάρξει οριστική εξέλιξη και στις δύο περιπτώσεις, αφού η συγκεκριμένη ιστορία έχει τραβήξει περισσότερο από το αναμενόμενο.

Πάντως, στην ΑΕΚ φέρονται, αν δεν προχωρήσουν σε «γάμο» με τον Κονσεϊσάο ή τον Πάντιτς, να ετοιμάζουν την περίπτωση του Έβαλντ Λίνεν.

Με τον Γερμανό υπήρξε επαφή τις προηγούμενες ημέρες και στην «Ενωση» θεωρούν ότι υπάρχει σημείο επαφής. Πάντως, παρά τα μηνύματα που βγαίνουν από τα Σπάτα, δεν θα πρέπει να διαγραφεί το ενδεχόμενο να αναλάβει τελικά ο Χάβος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x