Stoiximan Super League

Πληρώθηκαν οι «πράσινοι»

Ο Δημήτρης Γόντικας, μετά από καιρό -αφού αποχώρησε από την προεδρεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, επισκέφτηκε και πάλι την Παιανία στην προπόνηση της Τρίτης. Ο λόγος; Να πει στους ποδοσφαιριστές της ομάδας πως εξοφλήθηκαν οι διακανονισμοί που είχαν κάνει. Αυτό σημαίνει πως το report που θα παρουσιάσει η ΠΑΕ στο κλιμάκιο της UEFA που θα κάνει έλεγχο την Παρασκευή, θα είναι πλήρες. Σε δύο μήνες ο επόμενος έλεγχος.

Ο Δημήτρης Γόντικας, μετά από καιρό -αφού αποχώρησε από την προεδρεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, επισκέφτηκε και πάλι την Παιανία στην προπόνηση της Τρίτης.

Ο λόγος;

Να πει στους ποδοσφαιριστές της ομάδας πως εξοφλήθηκαν οι διακανονισμοί που είχαν κάνει.

Αυτό σημαίνει πως το report που θα παρουσιάσει η ΠΑΕ στο κλιμάκιο της UEFA που θα κάνει έλεγχο την Παρασκευή, θα είναι πλήρες.

Έτσι οι «πράσινοι» θα προχωρήσουν χωρίς πρόβλημα για τους επόμενους δύο μήνες που θα γίνει ο επόμενος έλεγχος. Η UEFA, αποφάσισε, πως τις ομάδες που είχαν το πρόβλημα θα τις επιτηρεί με check κάθε εξήντα μέρες. Οι άνθρωποι του Αλαφούζου ήδη σκέφτονται την επόμενη επίσκεψη των ανθρώπων της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας αφού οι «πράσινοι» ξεπέρασαν κι αυτό το πρόβλημα.

Αλέξης Παπαχρήστος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x