Stoiximan Super League

Ρεπό ήταν και... πάει

Επιστροφή στα… βάσανα για την Ξάνθη που μπαίνει πλέον σε ρυθμούς… Ολυμπιακού. Οι παίκτες του Νίκου Κωστένογλου επανήλθαν στις προπονήσεις μετά το κυριακάτικο ρεπό, με τον Έλληνα τεχνικό να μην έχει ακόμα μια φορά στη διάθεσή του, τον Μανώλη Μπέρτο, που ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.

Επιστροφή στα… βάσανα για την Ξάνθη που μπαίνει πλέον σε ρυθμούς… Ολυμπιακού.

Οι παίκτες του Νίκου Κωστένογλου επανήλθαν στις προπονήσεις μετά το κυριακάτικο ρεπό, με τον Έλληνα τεχνικό να μην έχει ακόμα μια φορά στη διάθεσή του, τον Μανώλη Μπέρτο, που ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.

Στα Πηγάδια, οι ποδοσφαιριστές του ξανθιώτικου συλλόγου αφού έκαναν προθέρμανση με τη μπάλα, στη συνέχεια το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις συναρμογής καθώς και τακτικής, καθώς ο Νίκος Κωστένογλου με τους συνεργάτες του έχουν διακρίνει πρόβλημα στο συγκεκριμένο τομέα.

Για το ματς του προσεχούς Σαββάτου με τον Ολυμπιακό, ο Μάκης Μπαξεβανίδης είναι τιμωρημένος, καθώς συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x