Stoiximan Super League

Κάκωση ο «Φετφα»

Οι παίκτες του Ολυμπιακού επέστρεψαν σήμερα στις προπονήσεις μετά το διήμερο ρεπό που είχαν πάρει, με τον Λεονάρντο Ζαρντίμ να τους περιμένει μαζί με τον νέο του βοηθό, τον Αντώνη Νικοπολίδη. Η επιστροφή του στο Ρέντη όμως συνδυάστηκε με τον Φετφατζίδη να κάνει ατομικό πρόγραμμα λόγω μιας κάκωσης που υπέστη.

Οι παίκτες του Ολυμπιακού επέστρεψαν σήμερα στις προπονήσεις μετά το διήμερο ρεπό που είχαν πάρει, με τον Λεονάρντο Ζαρντίμ να τους περιμένει μαζί με τον νέο του βοηθό, τον Αντώνη Νικοπολίδη.

Ο παλαίμαχος –πια- τερματοφύλακας αλλά αρκετά νέος στην προπονητική συμμετείχε στην πρώτη του προπόνηση μετά από την ανάληψη των καθηκόντων του στην ομάδα και στο τεχνικό της επιτελείο.

Η «πρώτη» του Νικοπολίδη, ως προπονητής στο Ρέντη συνδυάστηκε με πολλές ασκήσεις τακτικής, και αρκετή δουλειά στο τελείωμα των φάσεων και –τέλος- οικογενειακό διπλό αλλά και με ένα κακό... μαντάτο.

Ο Γιάννης Φετφατζίδης έκανε ατομικό πρόγραμμα λόγω μιας κάκωσης, και θα δοκιμάσει αύριο να προπονηθεί κανονικά.

Ο Νταβίντ Φουστέρ και ο Χοσέ Χολέβας έκαναν ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο. Ο Ιμπαγάσα θεραπεία για να ξεπεράσει τη θλάση που έχει υποστεί.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x