Χωρίς προβλήματα συνεχίζεται η προετοιμασία του Πανιωνίου για το εντός έδρας παιχνίδι κόντρα στην Κέρκυρα που θα γίνει το Σάββατο (20/10) στο πλαίσιο της έβδομης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.
Ο προπονητής των «κυανέρυθρων», Δημήτρης Ελευθερόπουλος, θέλει οι παίκτες του να συνεχίσουν με ταπεινότητα και χαμηλούς τόνους, προκειμένου να έρθουν και άλλα θετικά αποτελέσματα στο πρωτάθλημα και να πάρουν τους τρεις βαθμούς κόντρα στους Φαίακες.
Κατά τα άλλα οι παίκτες του Πανιωνίου στην προπόνηση της Πέμπτης (18/10) έδωσαν ιδιαίτερο βάρος στην τακτική, ενώ στη συνέχεια έκαναν ασκήσεις κατοχής μπάλας και στο τέλος χωρίστηκαν σε δύο ομάδες για να παίξουν οικογενειακό δίτερμα.
Θέμης Λιουδάκης
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






