Stoiximan Super League

Αναστόπουλος: «Ικανοποιημένοι όταν κερδίζουμε»

Και πώς να μην είναι χαρούμενος ο προπονητής του ΟΦΗ, Νίκος Αναστόπουλος μετά τη νίκη στην έδρα του Πλατανιά (2-1). Στη συνέντευξη Τύπου, ο «Αλενατόρε» τόνισε ότι το τρίποντο ήρθε σε μια κατάλληλη στιγμή για την ομάδα του, που χρειαζόταν βαθμολογική… ανάσα, ενώ σχολίασε ότι ο ΟΦΗ παίζει πάντα για τη νίκη. «Έκανε ένα λάθος, δεν θα του πάρουμε το κεφάλι», σχολίασε για το λάθος που έκανε ο τερματοφύλακας του ΟΦΗ, Γουναρίδης, όπου ο Πλατανιάς ισοφάρισε προς στιγμήν σε 1-1.

Και πώς να μην είναι χαρούμενος ο προπονητής του ΟΦΗ, Νίκος Αναστόπουλος μετά τη νίκη στην έδρα του Πλατανιά (2-1).

Στη συνέντευξη Τύπου, ο «Αλενατόρε» τόνισε ότι το τρίποντο ήρθε σε μια κατάλληλη στιγμή για την ομάδα του, που χρειαζόταν βαθμολογική… ανάσα, ενώ σχολίασε ότι ο ΟΦΗ παίζει πάντα για τη νίκη.

«Έκανε ένα λάθος, δεν θα του πάρουμε το κεφάλι», σχολίασε για το λάθος που έκανε ο τερματοφύλακας του ΟΦΗ, Γουναρίδης, όπου ο Πλατανιάς ισοφάρισε προς στιγμήν σε 1-1. Ανακοίνωση ευχαριστίας από την ΠΑΕ.

Για το παιχνίδι: «Ήταν μια σημαντική νίκη , μια νίκη που χρειαζόμασταν. Είμαστε μια νέα ομάδα που σκαλί σκαλί ξέχωρα από τους βαθμούς θα προσπαθήσουμε να παίξουμε και καλό ποδόσφαιρο. Η νίκη είναι αφιερωμένη στον κόσμο που μας ακολούθησε, αλλά και αυτούς που έμειναν στο Ηράκλειο. Ξεχνάμε το σημερινό παιχνίδι και κοιτάμε το επόμενο δύσκολο που ακολουθεί με τον ΠΑΟ. Συγχαρητήρια στα παιδιά που παρά την ισοφάριση δεν το έβαλαν κάτω και νικήσανε. Ήταν μια δίκαιη και σημαντική νίκη».

Για το αν κυνήγησε ο ΟΦΗ τη νίκη: «Αν δεν κυνηγήσεις τη νίκη πως θα έρθει; Και η Eθνική έπαιξε ένα παιχνίδι, δεν έκανε πολλές φάσεις αλλά το πήρε. Αν δεν το κυνηγήσεις δεν μπορείς να το πάρεις. Παίξαμε σωστά. Καμία τύχη. Είμαστε αναγκασμένοι σαν ΟΦΗ όπου και αν παίζουμε να κυνηγάγαμε τη νίκη. Σε κάποια παιχνίδια το αποτέλεσμα σου βγαίνει και σε κάποια δεν σου βγαίνει. Πρέπει να κοιτάς και τον αντίπαλο. Στον ΟΦΗ είμαστε ικανοποιημένοι μόνο όταν κερδίζουμε».

Για το λάθος του Γουναρίδη: «Ξέρω πάρα πολύ καλά το πόσο δύσκολο είναι να είσαι τερματοφύλακας. Έκανε ένα λάθος, δεν θα του πάρουμε το κεφάλι. Είχε και καλές επεμβάσεις. Είμαστε μια νέα ομάδα. Ξέρουμε όλοι πόσο βαριά είναι η φανέλα. Εμπιστευόμαστε τον τερματοφύλακας μας, όπως όλα τα παιδιά. Δεν μπορείς να αλλάζεις το τερματοφύλακα από ένα λάθος. Έκανε και σωστές επεμβάσεις. Αυτή η νίκη ήρθε την κατάλληλη στιγμή. Μόνο από την δουλειά θα προεδρεύσουμε».

Για τον Πλατανιά: «Ο Πλατανιάς είναι μια συμπαθείς προς εμένα ομάδα. Έχει κάνει μια αξιόλογη πορεία και από κει πέρα όλοι κρινόμαστε εκ του αποτελέσματος. Μπορεί να μην παίξεις καλά αλλά να πάρεις το αποτέλεσμα».

Εν τω μεταξύ, με ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ, ευχαριστεί την ομάδα των Χανίων για τη φιλοξενία της και υπόσχεται ανάλογη στον δεύτερο γύρο.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Η διοίκηση της ΠΑΕ ΟΦΗ ευχαριστεί τη διοίκηση του Πλατανιά και τον κόσμο των Χανίων για την άψογη φιλοξενία που παρείχαν στην ομάδα μας. Τους ευχόμαστε καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα και θα ανταποδώσουμε τη φιλοξενία στον δεύτερο γύρο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x