Stoiximan Super League

Από τα βραζιλιάνικα, στα ζεϊμπέκικα

Την περίοδο 2011-12 μετά από κάθε επιτυχία του Παναθηναϊκού, ο Κλέιτον έβαζε στα αποδυτήρια το αγαπημένο του «Ai se eu te pego». Ήταν κάτι σαν το… επίσημο κομμάτι της ομάδας αφού μετά από κάθε γκολ οι «πράσινοι» χόρευαν σε λάτιν ρυθμούς. Ο Βραζιλιάνος έφυγε και σειρά πήραν τα «RnB» κομμάτια που επέλεγαν συνήθως οι Αφρικανοί. Όλα αυτά μέχρι το παιχνίδι με την Λάτσιο. Μετά την ισοπαλία, οι Έλληνες ανέλαβαν την μουσική βάζοντας το «Ζεϊμπέκικο της Ευδοκίας» και όλη η ομάδα ξέσπασε σε παλαμάκια!

Την περίοδο 2011-12 μετά από κάθε επιτυχία του Παναθηναϊκού, ο Κλέιτον έβαζε στα αποδυτήρια το αγαπημένο του «Ai se eu te pego».

Ήταν κάτι σαν το… επίσημο κομμάτι της ομάδας αφού μετά από κάθε γκολ οι «πράσινοι» χόρευαν σε λάτιν ρυθμούς.

Ο Βραζιλιάνος έφυγε και σειρά πήραν τα «RnB» κομμάτια που επέλεγαν συνήθως οι Αφρικανοί.

Όλα αυτά μέχρι το παιχνίδι με την Λάτσιο.

Μετά την ισοπαλία, οι Έλληνες ανέλαβαν την μουσική βάζοντας το «Ζεϊμπέκικο της Ευδοκίας» και όλη η ομάδα ξέσπασε σε παλαμάκια! Δεν ξέρουμε αν το γνωστό ζεϊμπέκικο ήρθε για να μείνει, αλλά θα έχει ενδιαφέρον επί παραδείγματι ο Τοτσέ να σκοράρει και να χορεύει σε παραδοσιακούς ρυθμούς και τους υπόλοιπους να χτυπάνε παλαμάκια! Ακούστε στη συνέχεια, την διαφορά των δύο επιλογών των «πράσινων» τραγουδιών.

"Ai se eu te pego"



"Το ζεμπέκικο της Ευδοκίας"



Αλέξης Παπαχρήστος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x