Stoiximan Super League

Αρνητικός στη μείωση ο Λέτο

Καμία πρόθεση να πει «ναι» την πρόταση που έχει δεχθεί από τον Παναθηναϊκό για μείωση των αποδοχών του δεν δείχνει ο Σεμπαστιάν Λέτο. Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός αναμένεται να επιστρέψει τη νέα χρονιά στις υποχρεώσεις της ομάδας και η διοίκηση του «τριφυλλιού» δεν είναι διατεθειμένη να πληρώνει «χρυσό» έναν παίκτη που δεν αγωνίζεται.

Καμία πρόθεση να πει «ναι» την πρόταση που έχει δεχθεί από τον Παναθηναϊκό για μείωση των αποδοχών του δεν δείχνει ο Σεμπαστιάν Λέτο.

Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός αναμένεται να επιστρέψει τη νέα χρονιά στις υποχρεώσεις της ομάδας και η διοίκηση του «τριφυλλιού» δεν είναι διατεθειμένη να πληρώνει «χρυσό» έναν παίκτη που δεν αγωνίζεται.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι «πράσινοι» πρότειναν στον 26χρονο ποδοσφαιριστή μείωση των αποδοχών του, αφού είναι ένας από τους καλύτερα αμειβόμενους παίκτες της ομάδας.

Ωστόσο, ο Λέτο φαίνεται ότι «κάθεται» στον συμβόλαιό του. Σύμφωνα με την εφημερίδα «Real News», στην πρόσφατη επαφή που είχε ο Δημήτρης Γόντικας με τον μάνατζερ του ποδοσφαιριστή, Φερνάντο Κοσεντίνο, άκουσε – μετά από απαίτηση του Λέτο – το εξής: «Ό,τι λέει το συμβόλαιο...».

Μέσα στο επόμενο διάστημα αναμένεται να υπάρξει νέα επαφή με τον Κοσεντίνο, όμως μαζί του θα μιλήσει ο Κώστας Ελευθεράκης.

Ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού παρουσιάζεται αισιόδοξος πως θα καταφέρει να φέρει εις πέρας αυτή την αποστολή, πετυχαίνοντας μείωση των αποδοχών του Αργεντινού ή να επεκταθεί κατά ένα χρόνο το συμβόλαιό του χωρίς να δοθούν επιπλέον χρήματα.

Ωστόσο, ούτε στο δεύτερο σενάριο δεν δείχνει θετικός ο Λέτο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x