Stoiximan Super League

«Μπράβο ΑΕΚάρα»!

Ο σοβαρός τραυματισμός δεν του επιτρέπει να παίζει στα παιχνίδια της, αλλά ο Αινείας Καλογέρης αισθάνεται αναπόσπαστο κομμάτι της ΑΕΚ. Ο νεαρός χαφ λοιπόν (που βρίσκεται σε φάση αποθεραπείας μετά τη ρήξη χιαστών που είχε υποστεί το καλοκαίρι και αναμένεται από τον επόμενο μήνα ν’ αρχίσει να πατά και πάλι γήπεδο) δεν έχασε την ευκαιρία να εκφράσει τον ενθουσιασμό του για την πρώτη χαρά που πήρε φέτος η «Ένωση» με τον Πλατανιά. Έτσι, έγραψε χαρακτηριστικά στο facebook:

Ο σοβαρός τραυματισμός δεν του επιτρέπει να παίζει στα παιχνίδια της, αλλά ο Αινείας Καλογέρης αισθάνεται αναπόσπαστο κομμάτι της ΑΕΚ.

Ο νεαρός χαφ λοιπόν (που βρίσκεται σε φάση αποθεραπείας μετά τη ρήξη χιαστών που είχε υποστεί το καλοκαίρι και αναμένεται από τον επόμενο μήνα ν’ αρχίσει να πατά και πάλι γήπεδο) δεν έχασε την ευκαιρία να εκφράσει τον ενθουσιασμό του για την πρώτη χαρά που πήρε φέτος η «Ένωση» με τον Πλατανιά.

Έτσι, έγραψε χαρακτηριστικά στο facebook: «Συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια και την πρώτη νίκη της ομάδας. Μπράβο ΑΕΚάρα, ψηλά το κεφάλι και δεν φοβόμαστε κανέναν».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x