Stoiximan Super League

«Να είναι και το τελευταίο»

Την ευχή να μην επαναληφθούν τέτοια άσχημα περιστατικά, όπως αυτό που συνέβη στον Χάρη Μαυρία έδωσε ο Θανάσης Παπάζογλου, μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6. Ο επιθετικός του ΟΦΗ δήλωσε ικανοποιημένος από την ισοπαλία κόντρα στον Παναθηναϊκό, επισημαίνοντας πως πρωταρχικός στόχος των Ομιλητών είναι η παραμονή στην κατηγορία και στη συνέχεια ό,τι καλύτερο. «Δουλεμένη ομάδα που θα βελτιωθεί στη συνέχεια», δήλωσε για τον Παναθηναϊκό.

Την ευχή να μην επαναληφθούν τέτοια άσχημα περιστατικά, όπως αυτό που συνέβη στον Χάρη Μαυρία έδωσε ο Θανάσης Παπάζογλου, μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

Ο επιθετικός του ΟΦΗ δήλωσε ικανοποιημένος από την ισοπαλία κόντρα στον Παναθηναϊκό (2-2), επισημαίνοντας πως πρωταρχικός στόχος των Ομιλητών είναι η παραμονή στην κατηγορία και στη συνέχεια ό,τι καλύτερο.

«Δουλεμένη ομάδα που θα βελτιωθεί στη συνέχεια», δήλωσε για τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό και το γκολ που πέτυχε:
«Σίγουρα για να πετύχεις κάποιο γκολ παίζει ρόλο η άμυνα του αντιπάλου. Ωστόσο, όλη η φάση ήταν πολύ καλή, η σέντρα με βρίσκει πάνω στην κίνηση. Έτσι όπως εξελίχτηκε το παιχνίδι και τα δύο αποτελέσματα ήταν ανοιχτά. Εμείς σίγουρα θέλαμε τη νίκη. Η πικρία μας προέρχεται από το γεγονός ότι πάλι δεχτήκαμε γκολ λόγω αδράνειας της άμυνας. Σε γενικές γραμμές είμαι ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα που πήραμε, κόντρα σε μία μεγάλη ομάδα».

Για τον ΟΦΗ:
«Έχουμε βελτιωθεί και αυτό φαίνεται σε κάθε αγώνα. Όταν αλλάζεις ομάδα, χρειάζεται χρόνο προσαρμογής. Είμαστε πολύ δεμένοι, προσαρμοστήκαμε γρήγορα και αυτό γιατί έχουμε βοήθεια από τη διοίκηση και τον προπονητή».

Για τον στόχο του ΟΦΗ:
«Βρισκόμαστε πάνω από τη μέση της βαθμολογίας. Ξεκινώντας θέλαμε να σιγουρέψουμε την παραμονή και να μην κινδυνέψουμε. Έχουμε ιστορία σαν σύλλογος και αυτός ήταν ο στόχος μας από την αρχή. Όλες οι ομάδες είναι ίδιες και με βάση αυτό που έχουμε τώρα κοιτάμε και πιο ψηλά».

Για το επίπεδο του φετινού πρωταθλήματος:
«Είναι το πιο χαμηλό σε επίπεδο πρωτάθλημα και αυτό φαίνεται από τις μεγάλες ομάδες. Όταν δεν υπάρχουν μεγάλες ομάδες δεν υπάρχει ανταγωνισμός, έχει πέσει το επίπεδο, όμως αυτό έχει δώσει ευκαιρίες σε νέους παίκτες».

Για το περιστατικό του Μαυρία:
«Κατά τη διάρκεια του αγώνα δεν το είδα, όπως και να έχει είναι αμαρτία. Ο κόσμος δημιουργεί πάντα καλή ατμόσφαιρά και είναι κρίμα για έναν να τιμωρηθούμε. Αυτά δεν πρέπει να συμβαίνουν, ελπίζω να είναι το τελευταίο γιατί πάνω από όλα σημασία έχει η σωματική ακεραιότητα»

Για τον Παναθηναϊκό:
«Ήταν όπως τον περιμέναμε, αλλά δεν είναι ο γνωστός Παναθηναϊκός, για την Ελλάδα είναι σε καλό επίπεδο. Δείχνει πως είναι μια δουλεμένη ομάδα, ωστόσο συγκριτικά με τον περσινό Παναθηναϊκό έχει διαφορά. Έχει αλλάξει το ρόστερ αρκετά. Όταν αλλάζουν τα ρόστερ είναι λογικό οι παίκτες και η ομάδα να είναι κάπως μαγκωμένη. Πιστεύω ότι θα βελτιωθούν στο μέλλον».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x