Stoiximan Super League

Έξω Μαρίνος και Φορναρόλι

Δύο επιπλέον αγωνιστικά προβλήματα για τον Παναθηναϊκό εν όψει του αυριανού ντέρμπι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ (19:30). Ο Στέργος Μαρίνος δεν κατάφερε να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στους προσαγωγούς και αποκλείστηκε από την αποστολή, όπως συνέβη και με τον Μπρούνο Φορναρόλι, ο οποίος εγκατέλειψε την προπόνηση με στομαχικές διαταραχές. Μέσα ο Βελάσκες, όπως κι ο Τριανταφυλλόπουλος. Με τους Νέους ο Καπίνο.

Δύο επιπλέον αγωνιστικά προβλήματα για τον Παναθηναϊκό εν όψει του αυριανού ντέρμπι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ (19:30). Ο Στέργος Μαρίνος δεν κατάφερε να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στους προσαγωγούς και αποκλείστηκε από την αποστολή, όπως συνέβη και με τον Μπρούνο Φορναρόλι, ο οποίος εγκατέλειψε την προπόνηση με στομαχικές διαταραχές.

Ο Σέμα Βελάσκες ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, αλλά συμπεριλήφθηκε στην αποστολή και αναμένεται μαζί με τον Λουκά Βύντρα να είναι το κεντρικό αμυντικό δίδυμο, αν και ο νεαρός Κώστας Τριανταφυλλόπουλος επελέγη επίσης από τον Ζεσουάλδο Φερέιρα.

Εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Μπουμσόνγκ, Μαυρίας, Σο (έκαναν ατομικό πρόγραμμα) και Πίντο (θεραπεία), όπως και ο Στέφανος Καπίνο που θα αγωνιστεί με την ομάδα Νέων, με τον Στέφανο Κοτσόλη να είναι αναπληρωματικός του Ορέστη Καρνέζη. Επίσης αποκλείστηκαν οι νεαροί Κουσίδης, Μαρινάκης και Δώνης. Στην αποστολή είναι και ο Αντώνης Πετρόπουλος που είχε παραγκωνιστεί στα προηγούμενα ματς.

Η πιθανότερη σύνθεση για τον Παναθηναϊκό είναι: Καρνέζης, Σεϊταρίδης, Βελάσκες, Βύντρα, Σπυρόπουλος, Βιτόλο, Ζέκα, Κουίνσι, Σισοκό, Χριστοδουλόπουλος και Τοτσέ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x