Stoiximan Super League

«Διώξ’ τον, θα μας διαλύσει»

Αυξάνονται οι πιέσεις από τους συνεργάτες του Γιάννη Αλαφούζου για την απομάκρυνση του Ζεσουάλντο Φερέιρα από τον πάγκο του Παναθηναϊκού. Μετά τον αγώνα με την Κέρκυρα οι άνθρωποι που είναι δίπλα στον πρόεδρο της «πράσινης» ΠΑΕ προσπαθούν να του αλλάξουν γνώμη, αφού θεωρούν ότι ο Πορτογάλος τεχνικός δεν μπορεί να αλλάξει των ψυχολογία των παικτών και προκαλεί μεγαλύτερο κακό στην ομάδα.

Αυξάνονται οι πιέσεις από τους συνεργάτες του Γιάννη Αλαφούζου για την απομάκρυνση του Ζεσουάλντο Φερέιρα από τον πάγκο του Παναθηναϊκού.

Μετά τον αγώνα με την Κέρκυρα οι άνθρωποι που είναι δίπλα στον πρόεδρο της «πράσινης» ΠΑΕ προσπαθούν να του αλλάξουν γνώμη, αφού θεωρούν ότι ο Πορτογάλος τεχνικός δεν μπορεί να αλλάξει των ψυχολογία των παικτών και προκαλεί μεγαλύτερο κακό στην ομάδα.

«Διώξε τον, θα μας διαλύσει», είναι η άποψη που κυριαρχεί, όμως ο γνωστός επιχειρηματίας στηρίζει απόλυτα τον 66χρονο προπονητή. Εντός της ημέρας ο Αλαφούζος θα μεταβεί στην Παιανία, όπου θα συναντηθεί μετά την προπόνηση (που είναι στις 10 το πρωί) με τον Φερέιρα.

Αρκετοί ελπίζουν ότι ο πρόεδρος του «τριφυλλιού» θα απομακρύνει τον Πορτογάλο, όμως αναμένεται να του επαναλάβει πρόσωπο με πρόσωπο τη στήριξή του. Εκτός κι αν ο Φερέιρα κάνει την έκπληξη και παραιτηθεί. Κάτι τέτοιο, ωστόσο, δεν συγκεντρώνει πιθανότητες, όπως λένε όσοι τον γνωρίζουν. Ο Αλαφούζος ακόμα αντιστέκεται, αλλά αν συνεχιστούν τ' αρνητικά αποτελέσματα, δύσκολα θ' αντέξει.

Εν τω μεταξύ, την Πέμπτη το μεσημέρι ο πρόεδρος της ΠΑΕ θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου και θα μιλήσει για αρκετά ζητήματα που αφορούν την καθημερινότητα της ομάδας. Όπως γράφει η SportDay, ο Αλαφούζος περιμένει και τα αποτελέσματα των εκλογών πριν προχωρήσει σε οποιαδήποτε απόφαση για τον Φερέιρα. «Ανάλογα με τις ψήφους, ίσως διαμορφωθεί και η δυναμική των επόμενων αποφάσεων», τονίζουν με νόημα ορισμένοι στο «τριφύλλι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x