Stoiximan Super League

Κι έπεται συνέχεια…

Οι ανανεώσεις των Φουστέρ και Αμπντούν, καθώς και η χθεσινή του Φετφατζίδη φαίνεται πως ήταν μόνο η αρχή για τον Ολυμπιακό. Οι «ερυθρόλευκοι» είναι πάρα πολύ κοντά σε συμφωνία με τους Ράφικ Τζεμπούρ και Χοσέ Χολέμπας, προκειμένου αμφότεροι να παραμείνουν στο λιμάνι. Αισιοδοξία και για Κάρολ, ερωτηματικά για Τοροσίδη, στην ατζέντα Μήτρογλου και Μανιάτης. Πλησιάζει στο λιμάνι ο Σκόνδρας.

Οι ανανεώσεις των Φουστέρ και Αμπντούν, καθώς και η χθεσινή του Φετφατζίδη φαίνεται πως ήταν μόνο η αρχή για τον Ολυμπιακό. Οι «ερυθρόλευκοι» είναι πάρα πολύ κοντά σε συμφωνία με τους Ράφικ Τζεμπούρ και Χοσέ Χολέμπας, προκειμένου αμφότεροι να παραμείνουν στο λιμάνι. Οι συζητήσεις τόσο με τον Αλγερινό φορ όσο και με τον ομογενή αριστερό μπακ-χαφ είναι αρκετά προχωρημένες και φαίνεται πως απομένουν λεπτομέρειες για να κλείσουν τα δύο μεγάλα deal.

Δεδομένη είναι και η πρόθεση για ανανέωση συμβολαίου του Ρόι Κάρολ, κάτι που θέλει και ο ίδιος και μοναδικός τρόπος να μη συμβεί αυτό είναι να του γίνει κάποια πολύ καλή πρόταση από την Premiership, όπου δεν έχει κρύψει πως θα ήθελε να αγωνιστεί ξανά.

Κι αν για τους τρεις που δεσμεύονται με συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2013 υπάρχει αισιοδοξία που αγγίζει τα όρια της βεβαιότητας πως θα υπογράψουν, δεν ισχύει το ίδιο για τον τρίτο της παρέας, Βασίλη Τοροσίδη. Αφενός μεν γιατί ο παίκτης περιμένει μία καλύτερη προσφορά, αφετέρου δε επειδή δεν είναι μένει ασυγκίνητος στην προοπτική να αγωνιστεί στο εξωτερικό, την ώρα που πληθαίνουν οι φήμες ότι Ρόμα, Νάπολι και Τζένοα τον έχουν ψηλά στη λίστα τους. Εφόσον δεν βρεθεί η χρυσή τομή με τον «Τόρο» άμεσα, δεν είναι καθόλου απίθανο να τεθεί προς πώληση τον Ιανουάριο, προκειμένου να μη χαθεί δίχως αντίτιμο τον Ιούνιο.

Στην ερυθρόλευκη ατζέντα με τις ανανεώσεις υπάρχουν και τα ονόματα των Κώστα Μήτρογλου και Γιάννη Μανιάτη, που μένουν ελεύθεροι το 2013 και το 2014 αντίστοιχα. Ειδικά, δε, για τον πρώτο οι διαδικασίες αναμένεται να είναι άμεσες, αφού με τις εμφανίσεις του στο Champions League έχει αναγκάσει αρκετές ομάδες να σημειώσουν το όνομά του.

Και μεταγραφές στα σκαριά…

Ειδικά στην περίπτωση που πωληθεί ο Τοροσίδης, αλλά πιθανότατα και ανεξάρτητα από αυτή την πιθανότητα, ο Ολυμπιακός φαίνεται πως έχει στα σκαριά την πρώτη του χειμερινή μεταγραφή. Κι αφορά πάλι Έλληνα παίκτη, συγκεκριμένα τον Γιάννη Σκόνδρα. Ο 22χρονος άσος είναι αρχηγός του Ατρομήτου κι αγωνίζεται στο δεξί άκρο της άμυνας.

Οι Πειραιώτες έχουν στραμμένη την προσοχή τους και σε ελεύθερους παίκτες της αγοράς. Κάποια πιο ηχηρή μεταγραφή φαίνεται πως θα γίνει μόνο σε περίπτωση πρόκρισης στους «16» του Champions League και προτεραιότητα στην περίπτωση αυτή αποτελεί η θέση του αμυντικού χαφ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x