Stoiximan Super League

Πώς τα φέρνει έτσι η μοίρα…

Η μεγαλύτερη στιγμή της σύγχρονης ιστορίας του Παναθηναϊκού, αναμφίβολα, είναι η νίκη στην έδρα του Άγιαξ στον ημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ του 1996. Ήταν τότε, με την κούρσα του Δώνη που όλη η Ευρώπη έμεινε άφωνη. Ήταν τότε, που στον πάγκο του «τριφυλλιού» κάθονταν ο Ρότσα. Και πως τα έφερε έτσι η μοίρα, η επάνοδος του Αργεντινού στον «πράσινο» πάγκο να είναι απέναντι στον ΠΑΟΚ, που προπονεί το… πουλέν του, ο αγαπημένος του φίλος, ο Γιώργος Δώνης.

Η μεγαλύτερη στιγμή της σύγχρονης ιστορίας του Παναθηναϊκού, αναμφίβολα, είναι η νίκη στην έδρα του Άγιαξ στον ημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ του 1996.

Ήταν τότε, με την κούρσα του Δώνη που όλη η Ευρώπη έμεινε άφωνη.

Ήταν τότε, που στον πάγκο του «τριφυλλιού» κάθονταν ο Ρότσα.



Και πως τα έφερε έτσι η μοίρα, η επάνοδος του Αργεντινού στον «πράσινο» πάγκο να είναι απέναντι στον ΠΑΟΚ, που προπονεί το… πουλέν του, ο αγαπημένος του φίλος, ο Γιώργος Δώνης.

Είναι δεδομένο λοιπόν, πως στο Ολυμπιακό Στάδιο την Κυριακή οι προπονητές των δύο ομάδων θα ρίχνουν «κλεφτές» ματιές ο ένας στον άλλο. Διότι μεταξύ τους, υπάρχουν αναμνήσεις. Που και για τους δύο, είναι η καλύτερη ποδοσφαιρική τους στιγμή.

Αφού ο Ρότσα με τον Δώνη, από εκείνη την ιστορική μέρα στο Άμστερνταμ, έγιναν αγαπημένοι φίλοι. Και η αλληλοεκτίμηση που τρέφει η μια πλευρά για την άλλη είναι κάτι περισσότερο από δυνατή. Για τον λόγο αυτό εξάλλου, ο προπονητής του ΠΑΟΚ έστειλε και τα δύο του παιδιά στις Ακαδημίες του Παναθηναϊκού, διότι ήθελε αυτός που θα αναλάβει την ποδοσφαιρική τους ενηλικίωση να είναι το πιο σεβαστό του πρόσωπο…

Αλέξης Παπαχρήστος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x