Stoiximan Super League

Τσιώλης: «Αισθάνομαι πολύ τυχερός»

Ο Σάκης Τσιώλης έκλεισε ένα χρόνο στον πάγκο της ομάδας και μετά την εμφατική νίκη (3-0) επί του Ατρόμητου, τόνισε ότι είναι πολύ τυχερός που βρίσκεται στους Αρκάδες και δουλεύει με τις καλύτερες δυνατές συνθήκες. «Πολύ σημαντική και δίκαιη νίκη, πρέπει να ανταπεξέλθουμε και στο επόμενο ματς με τον Πανιώνιο», τόνισε μεταξύ άλλων ο Καρδιτσιώτης τεχνικός.

Ο Σάκης Τσιώλης έκλεισε ένα χρόνο στον πάγκο της ομάδας και μετά την εμφατική νίκη (3-0) επί του Ατρόμητου, τόνισε ότι είναι πολύ τυχερός που βρίσκεται στους Αρκάδες και δουλεύει με τις καλύτερες δυνατές συνθήκες. «Πολύ σημαντική και δίκαιη νίκη, πρέπει να ανταπεξέλθουμε και στο επόμενο ματς με τον Πανιώνιο», τόνισε μεταξύ άλλων ο Καρδιτσιώτης τεχνικός. Τέλος, ο Τσιώλης εξήρε τις ικανότητες των Ράγιος, Ναβάρο, ενώ αναφέρθηκε με κολακευτικά λόγια και για τον Γκάμπριελ που κλήθηκε να καλύψει το σημαντικό κενό του Περόνε.

Αναλυτικά, όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

Για τον αγώνα: «Σίγουρα πολύ σημαντική νίκη και δίκαιη. Η ομάδα έδειξε το καλύτερο της πρόσωπο. Ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα ήταν πολύ γρήγορη, συνδυαστική. Βάλαμε τα δύο γκολ, κάναμε σημαντικές ευκαιρίες. Είναι πιο σημαντική η νίκη μας γιατί έγινε απέναντι σε πολύ δυνατό αντίπαλο, που έχουμε ίδιους στόχους, όπως ο Ατρόμητος. Αυτή η νίκη και η απόδοση μας δίνει ικανοποίηση και ακόμη περισσότερη αυτοπεποίθηση ώστε στο επόμενο παιχνίδι να είμαστε καλοί να μπορούμε να διεκδικήσουμε την τρίτη θέση στην κατάταξη, η οποία είναι μια πολύ σημαντική υπόθεση. Θα πρέπει λοιπόν να ξεχάσουμε αυτό το παιχνίδι και να κοιτάξουμε το επόμενο παιχνίδι με Πανιώνιο. Συγχαρητήρια στα παιδιά, συγχαρητήρια και στον κόσμο που σήμερα ανταπεξήλθε στις δύσκολες συνθήκες, στη δύσκολη βροχή, τραγούδαγε, πανηγύριζε για την ομάδα. Ελπίζω στο επόμενο παιχνίδι με τον Πανιώνιο να έχουμε ακόμη περισσότερο κόσμο. Καλή συνέχεια στον Ατρόμητο, ο οποίος πραγματικά πιστεύω ότι στο να έχει μια τέτοια εικόνα ο Ατρόμητος βοήθησε το γρήγορο γκολ του Αστέρα».

Για το πως περίμενε ο Αστέρας το ματς με τον Ατρόμητο: «Προσπάθησα να περάσω στα παιδιά ότι με τον αντίπαλο που παίζαμε σε σχέση με πέρσι, τα τέσσερα παιχνίδια τα περσινά, κερδίσαμε ένα παιχνίδι και ήρθαμε τρεις φορές ισόπαλοι. Και στα τρία παιχνίδια τα ισόπαλα είχαμε πάρα πολύ καλή απόδοση. Φυσικά και υπήρχε ένα θέμα το πώς έγινε ο αποκλεισμός στον τελικό, αλλά πιστέψτε εμένα με ενδιαφέρει πάρα πολύ το πρωτάθλημα. Η νίκη που κάναμε πέρσι στο Περιστέρι ήταν η πιο σημαντική, όπως σημαντική ήταν και η σημερινή. Είναι μια διαφορετική διοργάνωση το Κύπελλο με το Πρωτάθλημα. Το Πρωτάθλημα έχει μια συνέχεια, μας δείχνει λοιπόν ότι η ομάδα μας βαδίζει καλά, βαδίζει σταθερά, πατά στα πόδια της. Αυτό είναι το πιο σημαντικό. Όσον αφορά τα αγωνιστικά που σήμερα κλείνω ένα χρόνο, θα 'θελα για μια ακόμη φορά να ευχαριστήσω τους ιδιοκτήτες τους κ.κ Μπάκο και Καϋμενάκη που μου εμπιστεύτηκαν αυτή την ομάδα, με έφεραν εδώ στην Τρίπολη για να δουλέψουμε όλοι μαζί, και πραγματικά αισθάνομαι πολλές φορές τυχερός, γιατί οι συνθήκες που έχει αυτή η ομάδα σε κάνουν να νιώθεις υπέροχα».

Για τον Γκάμπριελ: «Εδώ και πάρα πολύ καιρό, μας δείχνει στις προπονήσεις ότι είναι ένας ποδοσφαιριστής που έχει πάρα πολύ καλά στοιχεία. Ένα παιδί πάρα πολύ συγκεντρωμένο. Σήμερα είμαστε χαρούμενοι και μέσα από την απόδοση, αλλά ένα ακόμα ευχάριστο γεγονός είναι η απόδοση του Γκάμπριελ που μετά τον τραυματισμό Περόνε είχαμε ένα θέμα κατά πόσο θα μπορούσε ο Γκάμπριελ να ενσωματωθεί και να έχει μια ομοιογένεια με τους υπόλοιπους παίκτες στην ομάδα. Τα κατάφερε και του αξίζουν συγχαρητήρια και θα πάρουμε σίγουρα περισσότερα. Πολλές φορές ναι μεν ο αντίπαλος μπορεί να ξεκίνησε νωθρά, να είχε κάποια προβλήματα αλλά η απόδοση μιας ομάδας πολλές φορές εξαρτάται και από την άλλη ομάδα. Είναι ανάλογα πως ο αντίπαλος αγωνίζεται».

Για τους Ράγιος και Ναβάρο: «Ο Ράγιος και ο Ναβάρο είναι δύο παίκτες που πιστεύουμε πάρα πολύ σε αυτά τα παιδιά. Σίγουρα παίζει πάρα πολύ μεγάλο ρόλο, η απόδοση και η αγωνιστική συμπεριφορά. Τους πιστεύουμε και γι’ αυτό συνεχίζουμε να τους εμπιστευόμαστε, όχι μόνο στην ομάδα. Σήμερα ήταν αρχηγός ο Ράγιος στην ομάδα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x