Stoiximan Super League

Μπάγεβιτς: «Ήμασταν απαράδεκτοι»!

Ένας… αγνώριστος Ατρόμητος εμφανίστηκε στην Τρίπολη και δίκαια ηττήθηκε από τον Αστέρα, όπως τόνισε ο προπονητής των «κυανόλευκων», Ντούσαν Μπάγεβιτς. «Ήμασταν απαράδεκτοι», τόνισε σχετικά. Ο «Ντούσκο» ξεκαθάρισε πως όλοι έχουν ευθύνες για την «βαριά» ήττα και υποστήριξε ότι πρέπει στη συνέχεια η ομάδα να παρουσιαστεί καλύτερη, καθώς παραμένει μέσα στους στόχους της.

Ένας… αγνώριστος Ατρόμητος εμφανίστηκε στην Τρίπολη και δίκαια ηττήθηκε από τον Αστέρα (3-0), όπως τόνισε ο προπονητής των «κυανόλευκων», Ντούσαν Μπάγεβιτς. «Ήμασταν απαράδεκτοι», τόνισε σχετικά.

Ο «Ντούσκο» ξεκαθάρισε πως όλοι έχουν ευθύνες για την «βαριά» ήττα και υποστήριξε ότι πρέπει στη συνέχεια η ομάδα να παρουσιαστεί καλύτερη, καθώς παραμένει μέσα στους στόχους της.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς:

«Πιστεύω ότι αυτή η ήττα θα κάνει καλό στην ομάδα μας. Ήμασταν απαράδεκτοι. Απαράδεκτοι! Πλέον κοιτάμε τους επόμενους αγώνες. Ήμασταν αγνώριστοι. Μετά το δεύτερο γκολ τελείωσαν όλα. Ξεχάσαμε όλα όσα είχαμε πει. Δεχθήκαμε δεύτερο γκολ, αντιδράσαμε αλλά είχαμε κακή αγωνιστική συμπεριφορά και ήταν πολύ δύσκολο. Είχαμε 2 φάσεις καλές. Δεχθήκαμε γκολ από στημένη φάση. Θα μας κάνει καλό. Λυπάμαι για το σκορ. Πιστεύω τα πράγματα πρέπει να τα βγάλουμε. Δεν κατηγορώ κανένα. Όλοι έχουμε ευθύνες. Πρέπει να είμαστε πιο σωστοί. Συγχαρητήρια στον Αστέρα».

«Ξέραμε για τον αντίπαλό μας. Ένα γκολ μετά από στημένη φάση. Μετά το 2ο γκολ, δεν μπορούσαμε να κάνουμε 2 πάσες. Ήμασταν από την μία πλευρά γυμνοί. Το 2ο γκολ το δεχθήκαμε στην κόντρα. Πρέπει να το ξεπεράσουμε. Ήμαστε πίσω ακόμα, αλλά έχουμε πολλά παιχνίδια.. Είμαστε μέσα στους στόχους μας. Οι αντίπαλοι μας κέρδισαν. Δεν μπορούμε να πούμε τίποτα τώρα για μεταγραφές. Ότι ο αντίπαλος είναι καλός είναι αλήθεια. Μετά το 1ο γκολ ήμασταν άγνωστοι. Δεν γνώριζε ο ένας τον άλλον».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x