Stoiximan Super League

Φουλ για ενίσχυση

Η απόφαση για ενίσχυση στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο είναι ειλημμένη στην ΑΕΚ και θα υλοποιηθεί (απλώς με αρκετά μικρότερο μπάτζετ) ακόμη κι αν δεν ολοκληρωθεί η αλλαγή στο ιδιοκτησιακό καθεστώς. Το δίλημμα μεταξύ Κατσουράνη και έμπειρου φορ, αλλά και το ενδιαφέρον για δανεισμό Κλωναρίδη. Περιμένει Φουρτάδο για Λεβαδειακό ο Λίνεν.

Η απόφαση για ενίσχυση στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο είναι ειλημμένη στην ΑΕΚ και θα υλοποιηθεί (απλώς με αρκετά μικρότερο μπάτζετ) ακόμη κι αν δεν ολοκληρωθεί η αλλαγή στο ιδιοκτησιακό καθεστώς.

Η «Ένωση» θέλει να ενισχυθεί πρωτίστως στις θέσεις του σέντερ φορ και της μεσαίας γραμμής, ενώ θα ήθελε και μία ποιοτική προσθήκη στα άκρα.

Ο περιορισμός για μόλις μία μεταγραφή παίκτη άνω των 24 ετών περιορίζει τις επιλογές της ομάδας. Ο Κώστας Κατσουράνης είναι ένας παίκτης την ποιότητα και την εμπειρία του οποίου θα ήθελε πολύ ο Έβαλντ Λίνεν, αλλά προβληματίζεται γιατί δεν είναι εύκολο να βρεθεί μία καλή λύση στην επίθεση με παίκτη κάτω των 24 ετών. Στα υπόψη για τη θέση του φορ υπάρχουν οι Βαγγέλης Μάντζιος και Αντώνης Πετρόπουλος, επιθετικοί που αν αποκτηθούν καθιστούν αδύνατη την ταυτόχρονη προσθήκη και του «Κατσούρ».

Για τη θέση του εξτρέμ τα πράγματα είναι πιο ξεκάθαρα. Πληροφορίες αναφέρουν πως η ΑΕΚ θα χτυπήσει την πόρτα της Λιλ για δανεισμό του Βίκτωρα Κλωναρίδη. Στη γαλλική ομάδα ο 20χρονος εξτρέμ έχει φέτος μόλις 4 εμφανίσεις και συνολικά 161 λεπτά συμμετοχής.

Περιμένει τον Φουρτάδο

Από τη συμμετοχή του Εμίλιο Φουρτάδο κρίνονται τα πλάνα του Έβαλντ Λίνεν για το ματς με τον Λεβαδειακό. Χθες έκανε θεραπεία κι εφόσον διαπιστωθεί πως δεν προλαβαίνει το παιχνίδι του Σαββάτου, τη θέση του θα πάρει ο Κατσικοκέρης, όχι όμως για να αγωνιστεί ως αριστερό εξτρέμ, αλλά σέντερ φορ, με ταυτόχρονη μετατόπιση των Κατίδη (που ήταν φορ στη Βέροια) και Γκερέιρο.

Για τις άλλες θέσεις, χθες δοκιμάστηκαν οι υπόλοιποι του τελευταίου νικηφόρου ματς: Κωνσταντόπουλος, Βλάχος, Λαγός, Κουτρουμπής, Κοντοές, Φέτσης, Κορδέρο και Φούντας. Δεν αποκλείεται να βρει θέση στο βασικό σχήμα ο Γιάγκο, παρότι ο Γερμανός τεχνικός φαίνεται να καθιερώνει τον Κοντοέ σαν στόπερ για να δώσει ταχύτητα στο κέντρο άμυνας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x